Externe

Trump avertizează că o pedeapsă cu închisoarea ar putea fi un punct în care susţinătorii riscă să cedeze

Fostul preşedinte american Donald Trump, declarat vinovat de un juriu din New York în această săptămână, a declarat duminică că o pedeapsă cu închisoarea în cazul său ar putea fi un punct în care susţinătorii săi să cedeze.

/ Foto: SkyNews - YouTubeFostul preşedinte american Donald Trump, declarat vinovat de un juriu din New York în această săptămână, a declarat duminică că o pedeapsă cu închisoarea în cazul său ar putea fi un punct în care susţinătorii săi să cedeze / Foto: SkyNews - YouTubeFostul preşedinte american Donald Trump, declarat vinovat de un juriu din New York în această săptămână, a declarat duminică că o pedeapsă cu închisoarea în cazul său ar putea fi un punct în care susţinătorii săi să cedeze

 

 


Fostul preşedinte american Donald Trump, declarat vinovat de un juriu din New York în această săptămână, a declarat duminică că o pedeapsă cu închisoarea în cazul său ar putea fi un punct în care susţinătorii săi să cedeze, relatează AFP.

 


Candidatul republicanilor la alegerile prezidenţiale din noiembrie a avertizat într-un interviu pentru canalul Fox News că o pedeapsă cu închisoarea „ar fi complicat de acceptat pentru public. Ştiţi, într-un anumit moment, există un punct în care cedezi”.

La finalul a şase săptămâni de dezbateri la tribunalul din Manhattan din New York, un juriu l-a găsit vinovat pe Donald Trump de 34 de capete de acuzare de falsificări contabile pentru plăţi la sfârşitul lui 2016 către actriţa de filme pentru adulţi Stormy Daniels, pentru ca ea să păstreze tăcerea asupra unei relaţii sexuale din 2006. Donald Trump continuă însă să nege că ar fi avut vreo relaţie cu Stormy Daniels. Acest verdict, primul în penal în istoria SUA împotriva unui fost preşedinte, nu-l va împiedica pe miliardarul republican să candideze la alegerile prezidenţiale din 5 noiembrie împotriva democratului Joe Biden, chiar în caz de condamnare la închisoare.


În interviul difuzat duminică, fostul preşedinte american a mai spus că recentul său proces penal a fost „foarte dur” pentru soţia sa Melania, a cărei absenţă a fost observată printre membrii familiei sale veniţi să îl susţină la tribunal.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Donald Trump fost condamnat penal. Jurații l-au declarat vinovat de 34 de capete de acuzare.

Reacția NATO la declarația lui Donald Trump privind încurajarea Rusiei să atace aliații SUA. „Subminează întreaga noastră securitate”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter