Externe

EURO 2024. Un bărbat înarmat cu un târnăcop a fost împușcat de polițiștii din Hamburg înaintea meciului Polonia - Olanda.

Poliţia din Hamburg a anunţat că a împuşcat şi rănit un bărbat care a ameninţat că îi atacă pe membrii forţelor de ordine cu un târnăcop şi un cocktail Molotov, înaintea meciului de fotbal Polonia - Olanda de la EURO 2024.

Un bărbat înarmat cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg, înainte de meciul Polonia-Olanda la EURO 2024|Foto: pixabay.com Un bărbat înarmat cu un topor a fost împușcat de poliție în Hamburg, înainte de meciul Polonia-Olanda la EURO 2024|Foto: pixabay.com

 

 


Cu toate acestea, „nici un element nu arată că ar exista o legătură cu fotbalul” şi meciul care s-a desfășurat în această după-amiază în oraşul-port Hamburg din nordul Germaniei, potrivit poliţiei locale.

 


Dintr-un motiv încă necunoscut, „atacatorul a ieşit dintr-o cafenea şi i-a ameninţat pe poliţişti”, arată sursa citată. Forţele de ordine au ajuns în final să-l împuşte şi „să-l rănească la picior”, ulterior agresorul fiind spitalizat.

CITEȘTE ȘI: 
România, pregătită pentru debutul la EURO 2024. Câți bani pune UEFA la bătaie pentru Campionatul European de fotbal.

Hamburg este unul dintre oraşele în care au loc meciurile de fotbal din EURO 2024. Întâlnirea dintre Olanda şi Polonia s-a desfășurat duminică de la ora locală 15:00 (16:00 - ora României), în acest context fiind desfășurat un important dispozitiv poliţienesc.


Atacul a avut loc lângă bulevardul turistic Reeperbahn, la puţin peste un kilometru de un „Fan zone” amenajat de autorităţi într-un parc al oraşului.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Focuri de armă pe Aeroportul din Hamburg. Fetiță de patru ani, luată ostatică. Zborurile au fost suspendate.

Ultimele Stiri
abonare newsletter