Externe

Situație incredibilă! O tânără, victimă a unui atac violent în Dubai, acuzată de „tentativă de sinucidere"

Tori Towey, o femeie în vârstă de 28 de ani din Irlanda, se află într-o situație incredibilă în Dubai. Angajată la o companie aeriană din Emiratele Arabe Unite, Towey a fost victima unui atac violent care i-a provocat vânătăi grave și alte răni.

O tânără nu poate părăsi Dubaiul, după ce a suferit un atac, dar este acuzată de tentativă de sinucidere. Foto: Tommy Robinson / X O tânără nu poate părăsi Dubaiul, după ce a suferit un atac, dar este acuzată de tentativă de sinucidere. Foto: Tommy Robinson / X

 

 


Tânăra ar fi fost atacată în locuința ei.

 


În loc să primească ajutor, tânăra s-a trezit acuzată de autoritățile din Dubai de „tentativă de sinucidere" și consum abuziv de alcool. Pașaportul i-a fost confiscat, iar acum nu se poate întoarce în Irlanda.

Cazul a ajuns în atenția politicienilor irlandezi.


Stewardesă irlandeză blocată în Dubai: Atac violent transformat în acuzație de tentativă de sinucidere

Mary Lou McDonald, liderul partidului Sinn Féin, a adus situația în discuție în parlamentul de la Dublin. Ca răspuns, premierul Simon Harris a declarat că este pregătit să intervină și să ofere sprijin cetățeanei irlandeze.

CITEȘTE ȘI:
Crimă oribilă! Un bărbat și-a ucis iubita în vârstă de 17 ani, apoi s-a sinucis.

Familia tinerei a apelat la ajutorul organizației Detained in Dubai. Radha Stirling, directorul executiv al grupului, cere autorităților din Emirate să renunțe la acuzații și să-i permită tinerei să se întoarcă acasă.


De la vânătăi la acuzații: Odiseea unei tinere în sistemul judiciar din Emirate

Tori Towey se mutase în Dubai în aprilie 2023. În prezent, locuiește acolo împreună cu mama sa, Caroline, care a venit să o sprijine. 

Cazul va ajunge în fața instanței pe 18 iulie.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tentativă de sinucidere în Câmpia Turzii. O persoană a amenințat că se aruncă de la etaj.

abonare newsletter