Externe

Tragedie în Croația: 5 morți după un atac armat într-un azil de bătrâni - VIDEO

Cinci persoane au fost ucise după ce un bărbat înarmat a intrat luni într-o casă de bătrâni din Croația și a deschis focul.

Cinci persoane au murit în urma unui atac armat într-un azil de bătrâni din Croația. Foto: captură Youtube / Kanal13 Cinci persoane au murit în urma unui atac armat într-un azil de bătrâni din Croația. Foto: captură Youtube / Kanal13

 

 


Un bărbat înarmat cu o armă de foc a intrat într-o casă privată pentru bătrâni din orașul Daruvar, lângă capitala Zagreb, și a deschis focul asupra persoanelor prezente, a anunțat Radioteleviziunea croată (HRT).

 


Cinci dintre victime au murit pe loc, iar numărul răniților este încă necunoscut, potrivit HRT. Agenția de presă de stat HINA a raportat că unii dintre răniți primesc încă asistență medicală.

Atac sângeros în Croația: Bărbat înarmat ucide 5 persoane într-o casă de bătrâni

Atacatorul a fugit, dar a fost arestat ulterior în apropierea unei cafenele, potrivit HINA.


Ancheta este în curs, iar poliția nu a furnizat detalii suplimentare, a precizat HRT, citat de CNN.

CITEȘTE ȘI:
Cine este tânărul care a încercat să-l asasineze pe Donald Trump

„Suntem îngroziți de uciderea a cinci persoane” în azilul de bătrâni, a declarat prim-ministrul Croației, Andrej Plenković, într-o postare pe social media.


Cinci vieți curmate într-un azil croat: Detalii despre atacul armat din Daruvar

„Ne exprimăm condoleanțele familiilor victimelor și sperăm la recuperarea răniților. Mă aștept ca autoritățile competente să stabilească toate circumstanțele teribilei crime”, a spus Plenković.

Vicepremierul croat Davor Božinović, ministrul sănătății Vili Beroš și ministrul politicii sociale Marin Piletić se deplasează la Daruvar, a adăugat premierul.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Atac șocant în inima Parisului! Un polițist înjunghiat cu doar câteva zile înainte de Jocurile Olimpice - VIDEO

abonare newsletter