Externe

Lady Diana, ținta avansurilor indecente ale miliardarului Mohamed Al Fayed! Dezvăluiri cutremurătoare.

Noi dezvăluiri șocante ies la iveală despre relația dintre Lady Diana și miliardarul Mohamed Al Fayed, tatăl lui Dodi, ultimul iubit al prințesei.

Fostul majordom al Prințesei Diana dezvăluie că miliardarul Mohamed Al Fayed i-ar fi făcut avansuri sexuale nepotrivite. Foto: captură The Sun Fostul majordom al Prințesei Diana dezvăluie că miliardarul Mohamed Al Fayed i-ar fi făcut avansuri sexuale nepotrivite. Foto: captură The Sun

 

 


Fostul majordom al prințesei, Paul Burrell, a făcut declarații pentru Daily Mail și The Sun despre comportamentul nepotrivit al magnatului egiptean față de Prințesa de Wales.

 


Conform lui Burrell, care a lucrat pentru Diana între 1987 și 1997, Mohamed Al Fayed ar fi făcut avansuri sexuale explicite prințesei, chiar în timp ce aceasta se întâlnea cu fiul său, Dodi. „Eram în mașină când ea a ieșit grăbită din biroul lui, tremurând. Mi-a spus textual că el i-a declarat: <Vreau să te măriți cu fiul meu pentru că, în tradiția egipteană, se merge mai întâi cu tatăl>”, a relatat fostul majordom.

Burrell a adăugat că Al Fayed ar fi continuat cu o propunere și mai directă: „Mă voi culca cu tine". Reacția lui Lady Diana a fost de dezgust total. Ea l-ar fi poreclit pe miliardar „Yoda" din cauza înfățișării sale și l-ar fi descris ca fiind „rușinos".


Lady Diana hărțuită sexual de Mohamed Al Fayed

Fostul majordom a dezvăluit că Al Fayed încerca să se apropie de Diana prin diverse metode: „O copleșea cu cadouri, gadgeturi și jocuri video care ajungeau la Palatul Kensington doar pentru a fi trimise înapoi. De asemenea, i-a permis să folosească o intrare secretă la magazinul său Harrods din Londra".

Dezvăluirile vin în contextul în care Mohamed Al Fayed, mort în august 2023 la vârsta de 94 de ani, este acuzat post-mortem de agresiune sexuală de către aproximativ 60 de femei. 


CITEȘTE ȘI:
Familia regală britanică are rădăcini în Cluj

Majoritatea sunt foste angajate ale magazinului Harrods, unele având doar 15-16 ani la momentul presupuselor abuzuri.

Propunere indecentă făcută prințesei Diana: Detalii tulburătoare despre tatăl lui Dodi Al Fayed

Paul Burrell a concluzionat: „Dacă prințesa Diana ar fi fost aici, ar fi fost de partea acestor femei.


Acuzațiile au dus la deschiderea unei acțiuni în justiție pentru despăgubiri împotriva moștenirii lui Al Fayed și a noilor proprietari ai Harrods. Poliția britanică analizează posibilitatea redeschiderii unor anchete penale, în timp ce organismele de supraveghere medicală investighează acuzațiile legate de controale ginecologice „invazive" făcute la ordinele miliardarului, pentru a-l liniști pe „șef" cu privire la starea de sănătate a potențialei sale „prăzi".

Diana a murit într-un accident de mașină la Paris, alături de fiul proprietarului Harrods, Dodi Al Fayed, în august 1997, cu care avea o aventură. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sărbătoare la Casa Regală din Monaco: Prinţesa Charlène, soţia prinţului Albert al II-lea, a născut gemeni

Nuntă în casa regală belgiană: Prinţul Amedeo s-a căsătorit cu logodnica sa Elisabetta von Wolkenstein

Nuntă în familia regală suedeză: prinţesa Madeleine s-a căsătorit cu un bancher

abonare newsletter