Externe

Noi RESTRICȚII pentru românii care călătoresc în Italia! Accesul în hoteluri și restaurante, doar cu VACCIN anti-Covid

Noi restricţii anticoronavirus care îi vizează pe cei care călătoresc în Italia au intrat în vigoare începând de azi.

Noi restricții în Italia. Noi restricții în Italia.

 

 


Clienţii trebuie să dovedească că au fost vaccinaţi ori s-au recuperat după coronavirus pentru a avea acces în hoteluri, centre de congrese şi restaurante sau să folosească teleschiuri şi transportul local pe distanţe lungi.

 


Turiştii din UE pot folosi în Italia codurile QR din certificatele lor de vaccinare. Consiliul de Miniştri sub conducerea premierului Mario Draghi a fost de acord asupra regulilor la sfârşitul anului trecut.

Acestea extind restricţiile din viaţa de zi cu zi, în special pentru nevaccinaţi, întrucât un test de coronavirus negativ de coronavirus nu mai este suficient pentru multe locuri.


Reguli noi și pentru sportivi

Noua regulă se aplică acum şi echipelor sportive. Fotbaliştii, de exemplu, trebuie să fie vaccinaţi sau recuperaţi după infecţia cu COVID-19 pentru a fi lăsaţi să joace.

Ţara de aproximativ 60 de milioane de locuitori a înregistrat recent o creştere bruscă a numărului de noi infecţii cu coronavirus. Cea mai recentă rată de incidenţă pe şapte zile a fost un record de 1.669 de noi infecţii la 100.000 de persoane, la nivel naţional.


Luni, orele reîncep în şcoli în majoritatea celor 20 de regiuni după vacanţa de iarnă. Unii experţi şi politicieni se tem că multe cursuri ar putea fi forţate în curând să treacă online din cauza numărului mare de infecţii în rândul copiilor.

În transportul feroviar, anulări de trenuri sunt de asemenea aşteptate din cauza lipsei de personal provocată de numărul mare
de infecţii.

CITEȘTE ȘI:

Creștere ENORMĂ a numărului de cazuri Covid, în doar 2 zile, în Cluj-Napoca! Rata de infectare, peste 4 la mie

Ultimele Stiri
abonare newsletter