FLOREȘTI

Bogdan Pivariu: „Am emis primul certificat de naștere în format digital”

Primăria Florești este prima comună din județul Cluj care a implementat sistemul informatic integrat pentru emiterea actelor de stare civilă în format electronic.

Bogdan Pivariu: „Am emis primul certificat de naștere în format digital”. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu Bogdan Pivariu: „Am emis primul certificat de naștere în format digital”. Sursă foto: Facebook/ Bogdan Pivariu

 

 


Bogdan Pivariu a anunțat că Primăria Florești este prima comună din județul Cluj care a implementat sistemul informatic integrat pentru emiterea actelor de stare civilă în format electronic.

„Am emis primul certificat de naștere în format digital! Acest sistem ne ajută să reducem timpii necesari pentru eliberarea acestor documente. Noul Florești, are nevoie de implementarea noilor tehnologii pentru a asigura o dezvoltare sustenabilă”, a anunțat edilul comunei Florești. 


CITEȘTE ȘI: 
Certificat de naștere digital, emis în premieră de Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc: „E un moment istoric!”

În urmă cu o săptămână, la Primăria Cluj-Napoca a fost emis primul certificat de naștere digital, în premieră, de Direcția de evidență a persoanelor.

„Suntem la un moment istoric. Astăzi emitem primul certtificat de naștere semnat digital, ceea ce înseamnă că cetățenii Clujului care au fericita ocazie de avea un băiat sau o fată pot veni doar cu actele la Primărie, cu certificatul constatator al nașterii, cu actele de stare civilă sau certificatul de căsătorie, iar documentele se scanează pe loc aici, și se emite instant certificatul de naștere pe care-l poti primi în aceeași zi, după un interval cât mai scurt de timp”, a declarat Emil Boc într-un mesaj video publicat pe pagina sa de socializare.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Încep lucrările la Spitalul Regional de Urgență Cluj. Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu: „Proiectul aduce beneficii semnificative comunității noastre”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter