FLOREȘTI

Primăria Florești a lansat portalul de servicii digitale pentru toți locuitorii.

Aplicația Florești Digital poate fi descărcată din Google Play si App Store sau pe portalul www.floresticluj.ro. Locuitorii comunei Florești au acces la peste 30 de servicii digitale rapide și sigure.

„Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria” Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook „Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria” Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești/ Foto: Bogdan Pivariu - Facebook

 

 


Prin înrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, cetățenii celei mai mari comune din țară au acces la servicii publice în mod facil și automatizat, în condiții de securitate maxime.

 


Potrivit primarului Bogdan Pivariu, pe platforma digitală cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune sau primi documente pentru diverse activități.

Florești Digital - simplu, rapid, eficient!

„Am lansat platforma Florești Digital! Marcăm un pas important în proiectul nostru de modernizare a Floreștiului! Începând cu acest an, cetățenii din Florești au acces la platforma cetățeanului digital! Prin această nouă platformă lansată astăzi, reducem semnificativ timpul de așteptare al cetățenilor în interacțiunea cu Primăria Florești.
Pe platforma digitală, cetățenii vor putea plăti taxe și impozite online, precum și depune și primi documente pentru diverse activități. Prin înrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, aveți acces la servicii publice în mod facil și automatizat, toate fiind realizate în condiții de securitate maxime”, a declarat primarul Bogdan Pivariu.


Gama de servicii digitale va continua să se dezvolte

Această optimizare a proceselor este crucială pentru eficientizarea procedurilor și creșterea productivității în administrație, facilitând totodată viața de zi cu zi atât a cetățenilor, cât și a funcționarilor publici.

Accesul la platformă este intuitiv și integrează platforma pentru identitate digitală ROeID. Digitalizarea oferă o dezvoltare rapidă și agilă, iar gama de servicii digitale va continua să crească în timp. 


„Digitalizarea reprezintă un proiect crucial și un pas necesar pentru comunitatea din Florești!”, a explicat primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Premii obţinute de elevii Liceului Teoretic "Dumitru Tăuțan" din Florești la un concurs de cultură astronomică

Florești, o comunitate unită și plină de viață. Bogdan Pivariu: „Am fost martorii unei bucurii autentice”

Ultimele Stiri
abonare newsletter