FLOREȘTI

Primarul Bogdan Pivariu, după alegerile de duminică. „Prioritatea mea este Floreștiul!”

Dezvoltarea comunei Florești rămâne prioritară, potrivit primarului Bogdan Pivariu, care a obținut un nou mandat la conducerea comunei.

Primarul Bogdan Pivariu, după alegerile de duminică: „Prioritatea mea este Floreștiul!”|Foto: Bogdan Pivariu Facebook Primarul Bogdan Pivariu, după alegerile de duminică: „Prioritatea mea este Floreștiul!”|Foto: Bogdan Pivariu Facebook

 

 


Liberalul Bogdan Pivariu a obținut un nou mandat pentru Primăria Florești, cu un rezulatat covârșitor – 53,72% (peste 9.000 de voturi). 

Potrivit mesajului transmis, marți, de primarul Bogdan Pivariu, „victoria absolută” în alegeri reprezintă o responsabilitate pentru administrația locală, situație în care continuarea proiectelor de dezvoltare ale comunei Florești vor continua. 


Pivariu: „Un rezultat care mă motivează și responsabilizează”

De altfel, după cum a semnalat primarul Floreștiului Bogdan Pivariu, perioada campaniei electorale a reprezentat un prilej în plus de a cunoaște și mai bine provocările cu care se confruntă localnicii, iar în consecință rezolvarea problemelor de infrastructură și trafic, precum și cele legate de infrastructura educațională vor fi prioritare.

„A fost o campanie foarte solicitantă. Am avut o echipă extraordinară și vreau să le mulțumesc pentru implicarea de care au dat dovadă. Am încercat în campanie să explicăm tot mai mult cetățenilor ce vrem să facem, ceea ce ne propunem noi și care este direcția de dezvoltare pe care o propunem Floreștiului. Se pare că oamenii au înțeles exact ce le-am transmis.


CITEȘTE ȘI:
Alegeri locale 2024. Cine sunt primarii din județul Cluj? PNL a păstrat toți primarii de orașe. Unde s-a schimbat culoarea politică?

În urma scrutinului, votul a fost unul care a ales această direcție. Vreau să mulțumesc tututor cetățenilor pe această cale. Am fost votat de peste 9.000 de oameni. A fost o victorie absolută, lucru care mă motivează și mă responsabilizează. Asta pune presiune pe mine ca în viitorii 4 ani să finalizăm tot ceea ce ne-am propus.

Vrem să facem un Florești european pentru fiecare dintre noi”, a declarat, marți, primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, în cadrul unei intervenții radio locale. 


„Prioritatea mea este Floreștiul”

„În noul mandat, la fel ca și în cel actual, prioritatea mea este și va fi Floreștiul. Avem multe lucruri de făcut pe infrastructură. De asemenea, pe partea de educație avem deja contractate sursele de finanțare pentru a asigura încă aproximativ 3.000 de locuri noi în școli. Mai avem și acel centru de permanență unde urmează să semnăm contractul de execuție. În scurt timp începem lucrările și pe strada Răzoare”, a adăugat primarul din Florești.

Liberalul Bogdan Pivariu a obținut un nou mandat în fruntea Floreștiului. Bogdan Pivariu a obținut 53,72% din voturile valabil exprimate.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Pivariu (PNL), al doilea mandat în fruntea Primăriei Florești

Alegeri locale 2024. Cine sunt primarii din județul Cluj? PNL a păstrat toți primarii de orașe. Unde s-a schimbat culoarea politică?

Ultimele Stiri
abonare newsletter