FLOREȘTI

Campanie de ecologizare a Someșului, în Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Trebuie să păstrăm mediul curat pentru sănătatea întregii comunități”.

Campanie de ecologizare a albiei Someșului, în comuna Florești. „Cetățenii trebuie să înțeleagă importanța unui mediu curat și să acționeze responsabil pentru protejarea acestuia”, spune primarul Bogdan Pivariu.

Campanie de ecologizare a albiei Someșului, în comuna Florești.  Primarul Bogdan Pivariu: „Trebuie să păstrăm mediul curat pentru sănătatea întregii comunități”.|Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com Campanie de ecologizare a albiei Someșului, în comuna Florești. Primarul Bogdan Pivariu: „Trebuie să păstrăm mediul curat pentru sănătatea întregii comunități”.|Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

 

 


Primăria Florești desfășoară în aceste zile o nouă campanie de intervenție pe albia Someșului pentru prevenirea și sancționarea persoanelor care abandonează deșeuri în albia apei, având sprijinul compartimentului de Protecția Mediului, Poliția Locală, Poliția Națională și Jandarmeria. 

Sacțiuni de peste 24.000 de lei pentru acțiuni antisociale

Comportamentul responsabil al tututor cetățenilor, pentru un Someș curat, este esențial pentru protecția mediului, semnalează primarul Bogdan Pivariu.


Acțiune de ecologizare a albiei Someșului, în Florești|Foto: Bogdan Pivariu Facebook.com

„Este vital să conștientizăm cât de important este să păstrăm mediul curat pentru sănătatea întregii comunități. 

CITEȘTE ȘI: 
Sute de tone de deșeuri ilegale ridicate de pe Someș, în urma unei ample acțiuni de ecologizare în Florești. Amenzi de peste 140.000 de lei

Acțiunile noastre în prevenirea poluării acestor resurse naturale esențiale pentru noi și pentru ecosistemul nostru sunt esențiale pentru un viitor mai sănătos și mai sigur”, atrage atenția primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, în mesajul publicat pe pagina sa de Facebook


În cadrul campaniei de ecologizare a albiei Someșului, din Florești, în urma acțiunilor conjugate ale autorităților în domeniu, au fost aplicate sancțiuni de peste 24.000 de lei pentru fapte antisociale, precum abandonarea necontrolată a deșeurilor. 

Deși faptele antisociale ce privesc abandonarea deșeurilor s-au redus în ultimii ani, protejarea Someșului și a mediului înconjurător, prin implicare și comportament respensabil, rămâne o preocupare de actualitate. 


„Au fost aplicate deja sancțiuni în cuantum de 24.500 lei în cadrul acestei campanii. 
Aceste acțiuni antisociale s-au redus semnificativ față de acum 4 ani. 
Cu toate acestea Primăria Florești, alături de organismele abilitate, va continua astfel de acțiuni până când toți cetățenii vor înțelege importanța unui mediu curat și vor acționa responsabil pentru protejarea acestuia”, a adăugat primarul Bogdan Pivariu. 

Cetățenii, îndemnați la un comportament responsabil pentru păstrarea unui Someș curat și protecția mediuluiFoto: Bogdan Pivariu Facebook.com

Spre exemplu, în vara anului trecut, în urma unei acțiuni similare de ecologizare, au fost aplicate amenzi de peste 140.000 de lei și au fost colectate sute de tone de deșeuri abandonate ilegal în Someș. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste o mie de tone de deșeuri, adunate de pe râul Someș, în Florești. Pivariu: „Fapte atroce”

Ultimele Stiri
abonare newsletter