Horoscop

HOROSCOP 23 decembrie 2021. Leii sunt foarte aroganți și riscă să piardă persoane dragi în prag de Crăciun

HOROSCOP 23 decembrie 2021. Află ce zodie își pune partenerul la zid din cauza crizelor de gelozie excesive și ce nativ se plictisește de propria înfățișare.

HOROSCOP 23 decembrie 2021. Leii sunt foarte aroganți și riscă să piardă persoane dragi în prag de Crăciun HOROSCOP 23 decembrie 2021. Leii sunt foarte aroganți și riscă să piardă persoane dragi în prag de Crăciun

 

 


Horoscop 23 decembrie 2021. Află ce ți-au rezervat astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop 23 decembrie 2021. BERBEC

Cei născuți sub semnul Berbecului își fac un bilanț asupra reușitelor din ultima perioadă. În a doua parte a zilei ei se preocupă de partea financiară și încearcă să rezolve anumite probleme.


Horoscop 23 decembrie 2021. TAUR

Deși pentru Tauri se anunță o zi destul de scurtă, vor avea de rezolvat multe proiecte la locul de muncă înainte de a pleca în vacanța de sărbători. Astrele le recomandă să își organizeze foarte bine timpul.

Horoscop 23 decembrie 2021. GEMENI

Nativii Gemeni sunt foarte geloși astăzi. Astrele le recomandă să aibă grijă, să nu exagereze prea mult, deoarece partenerul de cuplu se simte pus la zid și există șanse să înceapă conflicte urâte.


Horoscop 23 decembrie 2021. RAC

Racii sunt plictișiți de propria înfățișare și simt nevoia de o schimbare înainte de Crăciun. Acești nativi se gândesc să își schimbe locul de muncă și să renunțe la fostul grup de prieteni.

Horoscop 23 decembrie 2021. LEU

Nativii Leu sunt astăzi nepăsători și foarte aroganți. Această atitudine reușește să îi enerveze pe cei din jur.  Astrele îi sfătuiesc să renunțe la această atitudine, deoarece riscă să piardă oameni de încredere.


 

CITEȘTE ȘI:


Ce zodie înșeală cel mai des? Topul celor mai INFIDELE zodii

Cu ce zodii sunt compatibili Gemenii

 

Horoscop 23 decembrie 2021. FECIOARĂ

Cei născuți sub semnul Fecioară trebuie să se implice mai mult în treburile casei. Crăciunul bate la ușă, iar acești nativi nu au reușit să termine cumpărăturile. Astrele îi sfătuiesc să stabilească prioritățile,

Horoscop 23 decembrie 2021. BALANŢĂ

Nativii Balanță vor începe ziua cu multă energie și chef de muncă. Acești nativi reușesc astăzi să rezolve ultimele pregătiri pentru Crăciun. Pe seară vor culege roadele muncii lor.

Horoscop 23 decembrie 2021. SCORPION

Există riscul pentru Scorpioni să aleagă replici tăioase în comunicarea cu cei dragi, fără să se gândească la consecințe. Sfatul astrelor este să fie mai atenți când deschid gura, deoarece pot strica totul.

Horoscop 23 decembrie 2021. SĂGETĂTOR

Nativii Săgetător se bucură de un sentiment interior de libertate fix înainte de Crăciun. Minivacanța de sărbători le oferă acestor nativi un prilej bun de a petrece cât mai mult timp alături de familie.

Horoscop 23 decembrie 2021. CAPRICORN

Cei născuți sub semnul Capricornului trebuie să se preocupe și de sufletul lor. În ultima perioadă acești nativi au avut prea multă grijă de ceilalți și au neglijat propria persoană.

Horoscop 23 decembrie 2021. VĂRSĂTOR

Vărsătorii se agită prea mult din cauza grupului de prieteni. Astrele îți recomandă să le ofere lor spațiu pentru rezolvarea problemelor, deoarece acești nativi se consumă pera mult din cauza lor. 

Horoscop 23 decembrie 2021. PEŞTI

Nativii Pești au parte de probleme în cuplu. Aceste probleme se datorează din cauza tensiunilor de la locul de muncă. Răbdarea lor este pusă la încercare în această zi.

 

CITEȘTE ȘI:

Cu ce zodii din horoscop se potrivesc Racii?

Horoscopul căsniciei. Ce fel de căsnicie vei avea în funcție de zodie? Cu ce zodie faci casă bună?

Ultimele Stiri
abonare newsletter