Monitorul Cartierelor

S-a deschis Parcul Zorilor din Observator

Parcul Zorilor din Observator a fost deschis oficial pe 1 martie.

Parcul Zorilor, deschis oficial pe 1 martie. Sursă foto: Captură foto-Facebook/ Emil Boc Parcul Zorilor, deschis oficial pe 1 martie. Sursă foto: Captură foto-Facebook/ Emil Boc

 

 


Parcul Zorilor din Observator a fost deschis clujenilor pe 1 martie, anunță primarul orașului Cluj-Napoca, Emil Boc. Edilul a fost prezent pe teren pentru a prezenta parcul. 

 


„E 1 martie și este deschis Parcul din Zorilor. Așa cum v-am promis, l-am deschis pentru public, astfel încât, de aici înainte, clujenii pot să-l folosească. Deja, câțiva vizitatori sunt deja în parc. Avem teren de minibaschet, minifotbal, este iluminat. De asemenea avem și o masă de tenis, o zonă dedicată aparatelor de fitness. Parcul Zorilor este deschis tuturor clujenilor”, a spus Emil Boc. 

Parcul Zorilor, deschis oficial pe 1 martie. Sursă foto: Captură foto-Facebook/ Emil Boc


Edilul a mai prezentat și zona locurilor de joacă pentru copii și s-a plimbat pe pista pentru alergat. 

Parcul Zorilor, deschis oficial pe 1 martie. Sursă foto: Captură foto-Facebook/ Emil Boc


 

 


„Până la urmă, aceste parcuri sunt adevărații plămâni ai orașului pe care încercăm să le oferim tuturor clujenilor. De astăzi vă invităm la mișcare în parc care este deschis în totalitate publicului. Nu în ultimul rând să nu uitați că astăzi este Vinerea Verde. Este de asemenea 1 martie, vine primăvara, vă doresc să aveți o primăvară frumoasă, un mărțișor din suflet vă ofer cu drag. Vă doresc sănătate și să ne revedem cu bine, la mulți ani și haideți la mișcare în noul parc din Zorilor. O primăvară cu bine”, a conchis Emil Boc. 

Parcul Zorilor, deschis oficial pe 1 martie. Sursă foto: Captură foto-Facebook/ Emil Boc

Parcul Zorilor a fost amenajat pe o suprafață de 1,2 ha și le va oferi clujenilor diverse posibilități de relaxare și petrecere a timpului liber. Parcul are loc de joacă pentru copii, zonă de recreere pentru seniori, zonă de fitness, zonă de promenadă și piste pentru biciclete. 

Valoarea totală a proiectului a fost de peste 1,5 mil. euro (7.378.372,64 lei cu TVA). 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Parcul Zorilor din Observator va fi deschis de 1 martie. Boc: „Vă așteptăm la plimbare și la mișcare!”

Ultimele Stiri
abonare newsletter