Monitorul Cartierelor

Skatepark-ul Rozelor e gata! Cum arată parcul pentru sporturi extreme? - FOTO

Lucrările la Skatepark-ul Rozelor au fost finalizate, iar clujenii se pot bucura de noile amenajări.

 

 


Intervențiile au vizat creșterea suprafeței zonei de agrement de la 1.050 de mp la 2.157 mp. Cei ce practică sporturi urbane precum skateboarding-ul sau biking-ul au la dispoziție elemente mult mai variate pentru a-și pune la încercare aptitudinile.

 


„A fost finalizat proiectul de reabilitare și extindere Skatepark Rozelor. Lucrările pentru extinderea parcului, respectiv creșterea suprafeței zonei de agrement de la 1050 de mp la 2157 mp, au fost realizate înainte de termen. Astfel, Skatepark-ul Rozelor urmează să devină un reper important pe harta competițiilor naționale și internaționale de sporturi extreme”, a transmis primarul Emil Boc.

În urma finalizării lucrărilor, a fost realizată recepția proiectului, iar noua zonă de agrement cuprinde:


- spații verzi pe o suprafață de 730 mp
- 30 arbori noi plantați
- sistem modern de iluminat ambiental și general cu LED
- ansamblu interactiv din cuburi
- bănci și mese
- cișmele

Skatepark Rozelor poate așadar să devină un reper important pe harta evenimentelor și competițiilor internaționale de profil. De asemenea, zona de agrement oferă clujenilor pasionați de aceste sporturi un loc ideal pentru petrecerea timpului liber și antrenament.


Reabilitarea ariei existente a parcului este de asemenea cuprinsă în proiect: facilități moderne - zone de ședere, sistem de iluminat inteligent, sistem de irigare sau grupuri sociale automate.

Proiectul de extindere pentru Skatepark Rozelor a fost votat în cadrul procesului de bugetare participativă 2018.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter