Național

Doliu în PNL. A murit președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Avea doar 46 de ani!

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a decedat sâmbătă dimineaţă la un spital din București.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma/ Foto: cjvrancea.ro Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma/ Foto: cjvrancea.ro

 

 


Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, preşedinte al PNL Vrancea, a decedat sâmbătă dimineaţă la un spital din Capitală.

 


Decesul acestuia a fost confirmat de colegi din partid. 

Cătălin Toma a fost trimis, vineri, de urgenţă, de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Cătălin Toma avea 46 de ani şi fusese ales în urmă cu patru ani în funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea.


Anterior, a fost primar al comunei Jariştea, dar şi senator în perioada 2016 - 2020. 

Nicolae Ciucă: „Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre o rană adâncă”

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a transmis sâmbătă un mesaj la moartea preşedintelui CJ Vrancea, liberalul Cătălin Toma, arătând că acesta a fost unul dintre „politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă”.


„Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a fost mesajul şefului PNL.

Şi colegii din CJ Vrancea au ţinut să-i aducă un ultim omagiu.


„Cu profundă tristeţe şi regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veştii tragice privind moartea neaşteptată a preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat şi un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un preşedinte al Consiliului Judeţean, ci şi un prieten, un coleg şi un exemplu de profesionalism şi devotament faţă de judeţul nostru. El a adus schimbări semnificative şi a condus cu pasiune proiecte care au avut un impact pozitiv asupra vieţii noastre cotidiene. A fost un lider vizionar şi un susţinător al comunităţii, aducând inovaţie şi energie în toate demersurile sale”, au scris pe Facebook reprezentanţii CJ.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

A murit realizatoarea de televiziune Florentina Satmari, una dintre marile doamne care au scris file în istoria emisiunilor muzicale din România

A murit Gabriel Traian Scridon, unul dintre pionerii chirurgiei cardiovasculare din România. A fost unul dintre fondatorii actualului Institut al Inimii Cluj-Napoca.

Ultimele Stiri
abonare newsletter