Național

Accident cu un mort și cinci răniți, între care și un minor, în Ialomița. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Un accident rutier cu patru autoturisme a avut loc în localitatea Sineşti din județul Ialomița. A fost activat planul roşu de intervenţie.

Accident cu un mort și cinci răniți, între care și un minor, la Ialomița. FOTO: ISU Ialomița Accident cu un mort și cinci răniți, între care și un minor, la Ialomița. FOTO: ISU Ialomița

 

 


O persoană a decedat, iar alte cinci au fost rănite în urma accidentului care s-a produs, duminică, pe DN 2, în localitatea ialomiţeană Sineşti. Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în eveniment au fost implicate şase persoane, respectiv cinci adulţi şi un minor, scrie Agerpres.

 


A fost activat Planul roşu de intervenţie având în vedere numărul persoanelor implicate, a informat, duminică, ISU Ialomiţa.

ISU Ialomiţa a trimis două autospeciale de stingere, una de descarcerare, două ambulanţe SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple şi dou ambulanţe aparţinând serviciului judeţean.


Totodată, ISU-BIF a trimis o autospecială de stingere, una de descarcerare, patru ambulanţe SMURD, o unitate de terapie intensivă mobilă şi patru ambulanţe ale SABIF.

De asemenea, în sprijinul echipajelor medicale a fost solicitat şi elicopterul SMURD.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Copil de 4 ani, omorât de mașină pe trecerea de pietoni, la Satu Mare

abonare newsletter