Național

Prefectul şi preşedintele PNL Olt, poze alături de un violator. Bărbatul s-a culcat cu colega fiicei de 14 ani.

Prefectul şi preşedintele PNL Olt au fost fotografiați alături de Marian Stoian, un bărbat de 33 de ani, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani, colegă de clasă cu propria fiică.

Prefectul şi preşedintele PNL Olt au fost fotografiați alături de Marian Stoian, un bărbat de 33 de ani, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani/ Foto: PNL Brastavăţu - Facebook Prefectul şi preşedintele PNL Olt au fost fotografiați alături de Marian Stoian, un bărbat de 33 de ani, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani/ Foto: PNL Brastavăţu - Facebook

 

 


Marian Stoian, bărbatul în vârstă de 33 de ani din Brastavăţu, arestat preventiv după ce a violat o copilă în vârstă de 14 ani, colegă de clasă cu propria fiică, este membru de vază al PNL Olt. Mai mult, recent, liberalul s-a fotografiat alături de noii lideri ai filialei judeţene – prefectul şi deputatul Gigel Sorinel Ştirbu, scrie reporter24.ro

 


Potrivit sursei citate anterior, incidentul s-ar fi petrecut în seara zilei de 11 martie, în jurul orei 20:00. Minora în vârstă de 14 ani, colegă de clasă cu fiica bărbatului, ar fi întreținut raporturi sexuale consimțite cu liberalul Marian Stoian. 

Tatăl copilei în vârstă de 14 ani a dezvăluit autorităților relația. Marian Stoian a fost reținut și apoi arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.


„În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol, cercetările fiind continuate pentru documentarea activității infracționale și dispunerea de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, la data de 12 martie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.


La data de 13 martie a.c, tânărul a fost prezentat Judecătoriei Corabia, care a admis propunerea parchetului și a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile, față de acesta”, a transmis IPJ Olt.

Bărbatul acuzat de viol, apropiat de conducerea PNL

Înainte de a fi arestat pentru acuzații de viol, Marian Stoian era nominalizat pentru lista de consilieri locali a PNL Brastavăţu, fiind un om de „vază”.


Mai mult, liberalul a participat activ la întâlnirile cu noua conducere a partidului, existând fotografii în care este foarte apropiat de prefectul de Olt, de preşedintele PNL Olt şi de directorul ANL Emanuel Oproiu.

De asemenea, Individul apare şi în mai multe postări de pe pagina de Facebook a preşedintelui PNL Brastavăţu, Cristian Constantin Dobre.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Bărbat acuzat că şi-ar fi violat, în mod repetat, nepoata de 5 ani, arestat pentru 30 de zile

Minori violaţi în chiliile de la Mănăstirea Frăsinei din Vâlcea. Ce pedeapsă a primit violatorul?

Ultimele Stiri
abonare newsletter