Național

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a demisionat din conducerea Consiliului responsabil cu atestarea titlurilor universitare

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a demisionat din conducerea Consiliului responsabil cu atestarea titlurilor universitare.

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a demisionat din conducerea Consiliului responsabil cu atestarea titlurilor universitare. Sursă foto: Facebook/ Ioan Aurel Pop Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a demisionat din conducerea Consiliului responsabil cu atestarea titlurilor universitare. Sursă foto: Facebook/ Ioan Aurel Pop

 

 


Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, a demisionat de la conducerea Consiliului Naționale de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU), în ultimul an al actualului mandat. 

Demisia președintelui Academiei Române survine după mulți ani de când s-a autosuspendat din funcție, autosuspendare înnoită la fiecare șase luni, scrie edupedu.ro


Ioan Aurel Pop s-a autosuspendat la conducerea CNATDCU încă din prima parte a mandatului său, susținând că nu poate face față tuturor sarcinilor sale, fiind și președinte al Academiei și profesor universitar. 

Președinte CNATDCU a devenit Mircea Dumitru, până acum vicepreședinte. De asemenea, noul președinte a fost ministru al Educației în guvernul Dacian Cioloș în 2016. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ioan Aurel Pop, președintele Academiei Române, despre rezultatele simulării de la Evaluarea Națională. „Faptul că aproape 60% din elevii de clasa a VIII-a n-au reușit să obțină notă de trecere la matematică dă de gândit”.

abonare newsletter