Național

Raisa, fetița de 2 ani dispărută în Dolj, a fost găsită moartă la 100 de metri de casă

Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor.

Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă/ Foto: IPJ Dolj Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă/ Foto: IPJ Dolj

 

 


Raisa, fetiţa de doi ani şi cinci luni, din comuna Breasta, care a dispărut luni de acasă, a fost găsită moartă pe un câmp aflat la câteva sute de metri de locuinţa părinţilor, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj.

 


Trupul fetiţei a fost găsit după aproape 24 de ore de căutări la care au participat peste 100 de persoane - poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari.

„Din nefericire, copila a fost găsită pe sol, decedată, într-o zonă cu vegetaţie deasă. În acest moment se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanţii IPJ Dolj.


Dispariţia fetiţei a fost sesizată luni, la ora 12:30, poliţiştilor Secţiei nr.2 Poliţie Rurală Breasta de către un bărbat, din comuna Breasta, vecin al familiei minorei, a transmis, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Coșmar în parc. Mamă și prietenă ucise, fetiță de 10 luni răpită - VIDEO

Minoră de 12 ani, răpită în apropiere de gara din Gherla și violată. Agresorul a fost arestat preventiv

Ultimele Stiri
abonare newsletter