Național

Un bărbat din Vâlcea a murit lângă secția de votare. Paramedicii nu au mai reușit să-l salveze.

Un bărbat de 45 de ani din comuna Alunu a decedat, duminică, după ce i s-a făcut rău în apropierea unei secţii de votare din localitate.

Un bărbat de 45 de ani din comuna Alunu a decedat, duminică, după ce i s-a făcut rău în apropierea unei secţii de votare din localitate | Foto: Depositphotos.com Un bărbat de 45 de ani din comuna Alunu a decedat, duminică, după ce i s-a făcut rău în apropierea unei secţii de votare din localitate | Foto: Depositphotos.com

 

 


Un bărbat de 45 de ani din comuna Alunu a decedat, duminică, după ce i s-a făcut rău în apropierea unei secţii de votare din localitate.

 


Din informaţiile reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vâlcea, bărbatul, care venise să voteze, a fost găsit în stop cardio-respirator de către echipajele medicale solicitate de urgenţă prin 112.

„S-a intervenit cu promptitudine cu două autosanitare, dintre care una cu medic. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru bărbat, care a fost declarat decedat după efectuarea manevrelor de resuscitare”, a precizat managerul SAJ Vâlcea.


Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au transmis că bărbatul decedat era cunoscut cu afecţiuni cardiace, în cauză urmând să fie efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul acestuia. Procesul electoral în secţia lângă care s-a produs evenimentul s-a desfăşurat normal, nefiind nevoie de suspendarea acestuia. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News


Foto: Depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Vot la 18 ani. „Primul vot e extraordinar! Am simțit că pot face o schimbare”. Un milion de tineri votează pentru prima dată.

Clujenii votează. Alegătorii din cartierul Gheorgheni, prezenți la prima oră la secțiile de votare.

Ultimele Stiri
abonare newsletter