Național

O „vrăjitoare” din Mehedinţi i-a cerut unei cliente 55.000 de lei ca s-o scape de blesteme. Femeia a fost reținută.

O „vrăjitoare” de 23 de ani din Mehedinți a fost reținută pentru că i-a cerut unei cliente 55.000 de lei ca s-o scape de blesteme.

O „vrăjitoare” de 23 de ani din Mehedinți a fost reținută pentru că i-a cerut unei cliente 55.000 de lei ca s-o scape de blesteme| Foto: pexels.com O „vrăjitoare” de 23 de ani din Mehedinți a fost reținută pentru că i-a cerut unei cliente 55.000 de lei ca s-o scape de blesteme| Foto: pexels.com

 

 


O femeie de 23 de ani din Mehedinți și care se dădea drept vrăijitoare, a fost reținută după ce i-a cerut unei cliente 55.000 de lei ca s-o scape de blesteme.

 


Vrăjitoarea i-a zis clientei că dacă nu va primi suma solicitată, întreaga familie va avea de suferit.

„Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale, împreună cu poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta -Turnu Severin, au documentat activitatea infracţională a unei persoane de 23 de ani, cercetată pentru înşelăciune şi şantaj. Din cercetările efectuate a reieşit faptul că, în cursul lunii iunie 2024, o femeie de 24 de ani, din comuna Schitu Goleşti, ar fi fost indusă în eroare de către o persoană de 23 de ani, care, prin metode specifice vrăjitoriei, ar fi determinat partea vătămată să îi ofere suma de 55.000 lei, pentru dezlegarea unor blesteme. Din investigaţiile efectuate, în perioada 28.06.2024-08.07.2024, bănuita ar fi determinat victima să îi remită suma de 12.000 de lei, bani pretinşi pentru finalizarea unui ritual, iar în cazul refuzului, persoana vătămată şi membri familiei urmând a fi victimele unei stări negative generată de ritualurile ce vor fi realizate de bănuită, provocându-i o stare de temere în acest sens”, a transmis IPJ Mehedinţi.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

O femeie care se dădea vrăjitoare pe internet, reținuță de polițiști! Ar fi păgubit un client cu 30.000 de euro

Adolescentă din Bistrița, înșelăciune cu anunțuri false cu haine. 10 persoane au fost păcălite.

abonare newsletter