Național

ÎPS Teodosie susţine că rugăciunile fumătorilor nu se iau în considerare: „Fumatul este păcat împotriva firii”

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a făcut noi declaraţii controversate.

ÎPS Teodosie susţine că rugăciunile fumătorilor nu se iau în considerare | Foto: Arhiepiscopia Tomisului - Facebook ÎPS Teodosie susţine că rugăciunile fumătorilor nu se iau în considerare | Foto: Arhiepiscopia Tomisului - Facebook

 

 


Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, a făcut noi declaraţii controversate. În cadrul unei emisiuni radio, el a fost întrebat dacă se ia în considerare rugăciunea dacă fumăm. 

 


ÎPS Teodosie a precizat că rugăciunile fumătorilor nu se iau în considerare. El a spus că fumatul este un păcat împotriva firii. 

„Nu prea se ia. Sfinţii Părinţi sunt categorici: fumatul este păcat împotriva firii. Acestea-s cele mai mari păcate, cele împotriva firii. De aceea, lăsaţi-vă de fumat!”, a declarat Arhiepiscopul Tomisului, la o emisiune de la Radio Dobrogea


CITEŞTE ŞI
ÎPS Teodosie le recomandă femeilor abuzate de soți „să își ducă crucea”. Declarația controversată, criticată de ministrul Justiției. „Un derapaj inacceptabil care nu trebuie trecut sub tăcere!”

ÎPS Teodosie nu este la primul derapaj de acest fel. La începutul acestui an, Teodosie afirma că fumătorii nu au voie să bea agheasmă de Bobotează pentru că „sunt mai rău ca păgânii”. Declarația sa a fost criticată ulterior de purtătorul de cuvânt al BOR, Vasile Bănescu. 

CITEŞTE ŞI
ÎPS Teodosie, noi declaraţii controversate: „Femeia căsătorită trebuie să poarte o pălărie, nu să umble cu capul descoperit”

De asemenea, la începutul lunii mai, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, a fost trimis în judecată de DNA pentru săvârşirea infracţiunii de cumpărare de influenţă.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, trimis în judecată de DNA pentru cumpărare de influenţă

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, judecat pentru „răzvrătire” și presiune publică, s-a ales cu o mustrare din partea Sinodului BOR. Decizia forului bisericesc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter