Național

S-au finalizat lucrările pe Valea Oltului cu 2 zile mai devreme. Circulația se redeschide de azi.

Miercuri s-au finalizat lucrările pe Valea Oltului, cu 2 zile mai devreme decât era stabilit în proiect. Circulația se redeschide de azi.

Lucrările de pe Valea Oltului, încheiate mai devreme de termenul anunțat. Când se redeschide circulația.|Foto:  Facebook - Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea Lucrările de pe Valea Oltului, încheiate mai devreme de termenul anunțat. Când se redeschide circulația.|Foto: Facebook - Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Vâlcea

 

 


Miercuri au fost încheiate lucrările pe Valea Oltului, cu 2 zile mai devreme decât se anunțase. 

CITEȘTE ȘI: 
Restricţiile de circulație de pe Valea Oltului au aglomerat DN 7 pe timpul nopţii şi celelalte drumuri naţionale în timpul zilei

Conform declarațiilor date de Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, drumul va fi dat circulației publicului miercuri la ora 20:00. 


Drumul a fost închis o lună pentru reabilitare

Timp de o lună, drumul a fost închis pentru circulația autovehiculelor, pentru a se face lucrări de reparație și întreținere. Această măsură a fost adoptată în timpul zilei, iar noaptea se putea circula doar cu restricții. Termenul lucrărilor, potrivit companiei turce era de 9 august, dar au debarasat lucrurile și au terminat Valea Oltului cu două zile mai devreme decât era stabilit. 

Ministerul transporturilor, Sorin Grindeanu a anunțat miercuri că a primit înștiințare referitor la finalizarea lucrărilor pe tronsonul de drum. „Aș vrea să anunț ceva. (...) Am primit de dimineață, domnul Pistol a primit la Companie, înștiințare din partea companiei turce că termenul de 9 august (...) se devansează. Lucrările s-au terminat și din această seară, de la ora 20.00, va fi dată în circulație, cu 2 zile mai repede. Au terminat toate lucrările”, a declarat Sorin Grindeanu. 


Articol scris de Alina Petric
Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Circulația pe Valea Oltului va fi închisă timp de o lună

Ultimele Stiri
abonare newsletter