Național

Tânăr de 17 ani, mort într-un grav accident rutier, în Hunedoara. 21 de persoane au fost rănite.

Accident rutier grav produs în seara zilei de miercuri în Hunedoara în urma căruia un minor de 17 ani a murit, iar alte 21 de persoane au fost rănite.

Accident rutier cu zeci de victime, în Hunedoara. Un minor de 17 ani a murit|Foto: ISU Hunedoara Accident rutier cu zeci de victime, în Hunedoara. Un minor de 17 ani a murit|Foto: ISU Hunedoara

 

 


A fost activat Planul Roșu, miercuri seară, în Hunedoara, în urma unui grav accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz care transporta persoane. Şoferul autoturismului, un tânăr de 17 ani, a murit, iar alte 21 de persoane au ajuns la spitalele din Deva, Orăştie şi Hunedoara. 

CITEȘTE ȘI: 
Accident rutier grav, în Dej. Cinci victime, printre care o femeie și un copil de opt luni, transportate la spital.

Accident rutier grav, în Hunedoara. Un tânăr de 17 ani a murit, iar alte 21 de persoane au fost rănite|ISU Hunedoara

La fața locului au intervenit două autospeciale de intervenţie, o autospecială de transport victime multiple, patru ambulanţe SMURD, șase ambulanţe SAJ și două autospeciale de primă intervenţie şi comandă.


În urma accidentului rutier, produs în localitatea Băcia, pe DN 66, în apropiere de orașul Călan, șoferul mașinii, un tânăr în vârstă de 17 ani, a decedat. 

Alte 21 de persoane, aflate în autobuz au fost transportate pentru evaluare și asistență medicală de specialitate la spitalele din Deva (7 persoane), Hunedoara (6 persoane) și Orăștie (8 persoane). Un număr de opt victime din cele 21 de persoane rănite, pasageri ai microbuzului, au fost internate în stare gravă la spital. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Accident rutier grav, în Dej. Cinci victime, printre care o femeie și un copil de opt luni, transportate la spital.

Ultimele Stiri
abonare newsletter