Actualitate

Accident rutier grav, în Dej. Cinci victime, printre care o femeie și un copil de opt luni, transportate la spital.

Mai multe victime, printre care o femeie și un copil de opt luni, au ajuns la spital, miercuri, în urma unui grav accident rutier produs pe o stradă din municipiul Dej.

Mai multe victime, printre care o femeie și un copil de opt luni, au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier produs în Dej|Foto: ISU Cluj Mai multe victime, printre care o femeie și un copil de opt luni, au ajuns la spital, în urma unui grav accident rutier produs în Dej|Foto: ISU Cluj

 

 


Pompierii din Dej au intervenit, miercuri, la un accident rutier produs pe strada Vâlcele din Municipiul Dej.

„În accident au fost implicate două autoturisme, iar în interiorul unuia dintre acestea se afla un bărbat încarcerat”, potrivit ISU Cluj.


CITEȘTE ȘI: 
Accident rutier grav pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Au intervenit echipaje de prim-ajutor.

În urma intervenției pompierilor, victima, conștientă și cooperantă, a fost extrasă în siguranță și a primit îngrijiri medicale. 

Accident rutier cu victime, în Dej|Foto: ISU Cluj

De asemenea, alte 4 persoane au fost evaluate din punct de vedere medical. 


În urma accidentului au fost avariate trei autoturisme.

„În urma acestui eveniment rutier, au fost transportate la spital 5 persoane. Printre acestea se numără o femeie și un minor de 8 luni”, arată sursa citată. 


Acestea au fost transportate la spital pentru o evaluare medicală suplimentară. Celelalte victime au suferit diferite traumatisme.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Peste 1.000 de morți în accidente rutiere în primele nouă luni ale anului. Crește numărul șoferilor băuți și fără permis depistați în trafic.

Ultimele Stiri
abonare newsletter