Național

NESIMȚIREA, amendată cu 15.000 de lei. Un șofer și-a aruncat țigara pe geam și i-a sfidat pe oamenii legii

Un bărbat de 37 de ani din Galaţi a fost amendat cu 15.000 de lei, după ce a fost surprins de jandarmi în timp ce arunca un chiştoc de ţigară de la geamul „autoturismului de lux” și pentru că i-a sfidat pe oamenii legii.

 

Bărbatul a fost surprins de oamenii legii în timp ce arunca, pe geam, un chiștoc de țigară. Jandarmii i-au atras atenţia șoferului pentru gestul făcut şi i-au solicitat să ridice chiștocul de ţigară de jos, moment în care acesta a afişat o atitudine sfidătoare la adresa lor, ameninţându-i cu un presupus avocat.  


„Protagonistul întâmplării noastre este un gălățean în vârstă de 37 ani, care și-a spus că nu are rost să murdărească scrumiera autoturismului de lux pe care îl conducea și îi este mai la îndemână să îl arunce pe geam.

În coloana de mașini, în spatele acestuia, se aflau jandarmii, care l-au văzut și i-au solicitat să ridice mucul de țigară de jos. Bărbatul i-a sfidat pe oamenii legii, amenințându-i cu un presupus avocat cu care conversa la telefon și și-a văzut de drum, așteptând în coloana de mașini. 


Desigur, șoferul nu și-a mai continuat drumul până nu a primit sancțiunea în cuantum de 15.000 lei pe care i-au aplicat-o jandarmii. În astfel de cazuri, sancțiunea aplicată de agentul constatator se încadrează între minimul de 10.000 lei și maximul de 20.000 lei”, au transmis reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați, pe Facebook.

CITEȘTE ȘI:

Bătrân de 71 de ani, tâlhărit în miezul zilei pe o stradă din Cluj-Napoca de un tânăr. Hoțul, arestat după ce a furat 4.500 de lei

Ultimele Stiri
abonare newsletter