Național

Sfârșit TRAGIC pentru doi copii și tatăl lor. Au murit după ce mașina lor a fost spulberată de un TIR. FOTO

Un bebeluș de o lună și un copil de trei ani, împreună cu tatăl lor au murit după ce mașina în care se aflau a fost spulberată de un TIR, în județul Bacău.

Accidentul s-a produs pe Drumul European 85, în comuna Filipești, județul Bacău. În urma impactului, tatăl micuților a murit pe loc.

„În această dimineață, în jurul orei 9.00, la 112 a fost anunțat un accident produs în satul Hârlești, comuna Filipști din judetul Bacău. La locul intervenției s-au depalast echipaje de pompieri, de ambulanță și SMURD din județele Bacau si Neamt. Ajunși la fața locului pompierii au intervenit pentru descarcerarea și scoaterea dintr-un autoturism a patru persoane. Dintre acestea șoferul a fost declarat decedat pe loc. Pentru celelalte trei persoane s-au început manevrele de resuscitare, iar un copil și o femeie au fost preluați de ambulanțe, pentru a fi transportați la spitalul din Bacău.


Pe drum, copilul a intrat în stop cardio-respiarator începandu-se manevrele de resuscitare. Din păcate, ulterior, medicii au fost nevoiți să declare decesul a trei dintre persoanele din autoturism, 2 copii și șoferul. În autoturism se afla o familie cu tatăl de 23 de ani, mama de 23 de ani și cei doi copii de 3 ani si respectiv o lună.

Din păcate, tatăl și cei doi copii au decedat, iar mama a fost transportată la spital în stare foarte gravă. Din câte se pare, accidentul s-a produs în condițiile în care autoturismul ar fi iesit în drumul național în fata unui TIR, fără a-i acorda prioritate”, au transmis reprezentanții ISU Bacău.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a rămas fără degete și fără vedere după ce a încercat să găurească un proiectil cu bormașina

Ultimele Stiri
abonare newsletter