Național

Sfârșit TRAGIC pentru un bărbat de 42 de ani. A adormit cu țigara aprinsă, iar casa a fost cuprinsă de flăcări. FOTO

Corpul unui bărbat a fost găsit de pompieri în timp ce stingeau flăcările care au cuprins o casă din comuna Răuseni, județul Botoșani. O posibilă cauză a incendiului a fost de o țigară lăsată aprinsă.

Sursa foto: botosaninews.ro Sursa foto: botosaninews.ro

 

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din localitatea Rediu- comuna Răuseni şi-a pierdut viaţa într-un incendiu care i-a mistuit locuinţa, a anunţat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu.

La 112 au sunat vecinii bărbatului, care au văzut casa cuprinsă de flăcări. Pompierii l-au găsit pe proprietar carbonizat în imobil.

„La faţa locului au ajuns, în cel mai scurt timp timp, două echipaje din cadrul Gărzii de Intervenţie Truşeşti, cu două autospeciale cu apă şi spumă, pompierii voluntari din comună, dar şi un echipaj aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Când pompierii au ajuns la faţa locului, casa ardea în totalitate. Trupul carbonizat al proprietarului a fost găsit în casă, după ce incendiul a fost lichidat”, a afirmat Dorina Lupu.

Evenimentul a fost generat, cel mai probabil, de o ţigară lăsată aprinsă după ce bărbatul a adormit.

CITEȘTE ȘI:

Pompierii din Dej caută o persoană dispărută în Someșul Mic

Ultimele Stiri
abonare newsletter