Naționale

Bătaie în trafic pe Valea Prahovei. Trei șoferi s-au încăierat pentru că unul nu ar fi dat prioritate. VIDEO

Luni dimineață, pe DN1, a izbucnit o bătaie între mai multe persoane, după ce un șofer a depășit coloana de mașini formată la intrarea în Comarnic. Scenele au fost filmate de un martor.

Bătaie în trafic pe Valea Prahovei. Trei șoferi s-au încăierat pentru că unul nu ar fi dat prioritate. VIDEO

 

 


Potrivit unui comunicat al poliției, incidentul a fost anunțat la 112 de către un alt șofer. Șoferii s-au luat la bătaie din cauză că unul dintre ei nu ar fi acordat prioritate.

Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea. Au fost opriți însă mai târziu în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic. 


„Astăzi, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Comarnic au fost sesizați prin apel 112 de către un participant la trafic, despre faptul că pe Drumul Național 1, pe raza localității Comarnic a izbucnit un coflict între mai mulți participanți la trafic.

Deplasați la fața locului, polițiștii nu au mai găsit persoanele implicate, acestea continuându-și deplasarea, ulterior procedându-se la oprirea lor în trafic, fiind identificați cu ajutorul semnalmentelor oferite de ceilalți participanți la trafic.


Din primele verificări a rezultat faptul că evenimentul s-a produs în urma unei neînțelegeri privind acordarea priorității de trecere autovehiculelor care au acest drept.

Persoanele implicate au fost identificate și conduse la sediul unității de poliție unde a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.


Totodată a fost luată măsura sancționării contravenționale conform Legii nr. 61/1991, pentru provocare și participare efectivă la scandal în locuri sau localuri publice, față de cei trei conducători auto cu vârstele de 26, 28 respectiv 42 de ani, cât și față de un pasager în vârstă de 28 de ani”, au transmis reprezentanții IPJ Prahova.

 

CITEȘTE ȘI:

Accident GRAV în curbă, pe drumul Sfântul Ioan din Cluj-Napoca! 5 persoane au ajuns la spital. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter