Național

Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat din Olt

Un bărbat de 57 de ani și-a pierdut viața, marți la amiază după ce a căzut cu buldoexcavatorul într-un lac aflat în localitatea Cioroiu, județul Olt.

Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat din Olt Un bărbat a MURIT după ce a căzut cu buldoexcavatorul într-un lac îngheţat din Olt

 

 


Un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat, marţi, după ce a căzut cu un buldoexcavator în lacul îngheţat al unei balastiere, în localitatea Cioroiu, județul Olt.

Potrivit ISU Olt, utilajul s-a scufundat în totalitate în apă, iar victima a fost surprinsă în cabină, fiind scoasă de scafandri fără semne vitale.

„La sosirea primelor echipaje, utilajul a fost găsit la aproximativ patru metri de mal, scufundat în apă în totalitate. Din datele transmise de persoanele aflate la faţa locului, bărbatul care manevra utilajul a fost surprins în cabina buldoexcavatorului. Echipa de scafandri a început imediat misiunea de căutare, bărbatul fiind extras din cabina utilajului, în stop cardio-respirator. Pacientul, în vârstă de 57 de ani, din localitatea Cioroiu, a fost preluat de echipajele medicale, fără semne vitale, fiind constatat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

La faţa locului au intervenit echipaje din cadrul Detaşamentului Slatina, Detaşamentului Caracal şi Gărzii Osica, cu o autospecială de stingere, un container multirisc, o autospecială pentru scafandri şi o ambarcaţiune cu motor, un echipaj SMURD şi o autospecială pentru primă intervenţie, cu peridoc şi barcă cu motor.


Misiunea a avut un grad ridicat de dificultate, apa fiind îngheţată, vizibilitatea zero şi accesul către victimă dificil, a mai precizat sursa citată. 

 

CITEȘTE ȘI:

Un băiat a căzut într-un lac înghețat, în Brașov. Scafandrii l-au găsit după o căutare de câteva ore

Ultimele Stiri
abonare newsletter