Politică

Primarul Huedinului, Mircea Moroșan, va candida pentru un ultim mandat: „Sper că veți fi în continuare alături de mine”

Mircea Moroșan a anunțat că va candida pentru un ultim mandat de primar al orașului Huedin.

Primarul Huedinului, Mircea Moroșan, va candida pentru un ultim mandat. Sursă foto: Facebook/ Mircea Moroșan Primarul Huedinului, Mircea Moroșan, va candida pentru un ultim mandat. Sursă foto: Facebook/ Mircea Moroșan

 

 


Mircea Moroșan a anunțat, într-un videoclip postat pe pagina sa de Facebook, că va candida pentru un ultim mandat de primar al orașului Huedin.  

„Dragi concetățeni, aș vrea să vă spun în mod oficial că îmi voi depune candidatura pentru un ultim mandat de primar al orașului Huedin. 


Asta și datorită faptului că avem 11 proiecte europene în faza avansată de derulare, un proiect național Anghel Saligny foarte mare și aș vrea ca atunci când ajung la pensie, împreună cu dumneavoastră să ne bucurăm de realizările noastre. Așa să ne ajute Dumnezeu. Vă mulțumesc că ați fost tot timpul alături de mine și sper că veți fi și în continuare”, a afirmat primarul Huedinului. 

Totodată, Mircea Moroșan a amintit de principalele proiecte realizate în cei 16 ani de când este primar în Huedin. 


CITEȘTE ȘI: 

Bugetul orașului Huedin pentru 2024, aprobat de Consiliul Local. Proiecte de investiții de milioane de euro din fonduri europene.

„Privind în urmă, mi-am dat seama că am avut onoare de a vă servi și de a servi orașul Huedin timp de 16 ani. Vreau să vă mulțumesc pe această cale că ați fost alături de mine la toate realizările făcute împreună.


De la aducerea magistralei de gaz în Huedin și distribuția gazului, la realizarea unui sistem de apă/canal viabil, nou, o stație de epurare, stație de pompare a apei, blocuri ANL, hală agroalimentară, schimbarea feței civice a orașului, parcări în toate aglomerațiile urbane, o casă de cultură și nu în ultimul rând realizarea unui sistem performant, cu 16 cabinete noi care deservesc întreaga zonă a orașului Huedin.

Sunt convins că mai sunt probleme nerezolvate în orașul nostru, cum ar fi problema câinilor comunitari, Planul Urbanistic General, dar împreună sunt convins că le vom rezolva”, a mai spus Mircea Moroșan. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Orașul Huedin obține 3 milioane de lei pentru încălzirea prin sistem centralizat, din fondul de rezervă al Guvernului

abonare newsletter