Politică

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj: „Am finalizat programul Senior Executives Seminar, organizat de către Centrul European pentru studii de securitate George C. Marshall”

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj, a anunţat că a finalizat programul intitulat Senior Executives Seminar, organizat de către Centrul European pentru studii de securitate George C. Marshall.

Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj a anunţat că a fost finalizat programul Senior Executives Seminar, organizat de către Centrul European pentru studii de securitate George C. Marshall/Foto: Sorin Moldovan - Facebook Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj a anunţat că a fost finalizat programul Senior Executives Seminar, organizat de către Centrul European pentru studii de securitate George C. Marshall/Foto: Sorin Moldovan - Facebook

 

 


Sorin Moldovan, deputat PNL de Cluj și președintele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor a anunţat că a finalizat, săptămâna aceasta, programul intitulat Senior Executives Seminar, organizat de către George C. Marshall European Center for Security Studies. 

 


„Seminarul cuprinde elemente politice, diplomatice, informaționale, economice și militare, astfel încât problemele cheie de securitate ale timpului nostru și impactul lor regional și internațional să poată fi abordate într-un mod eficient. Sunt recunoscător pentru faptul că am avut posibilitatea de a participa la un asemenea program, și multumesc pe aceasta cale U.S. Embassy Bucharest pentru nominalizare. Noile perspective dobândite mă vor ajuta în desfășurarea activității mele în cadrul comisiilor parlamentare dar și a Adunării Permanente NATO”, a declarat președintele Comisiei pentru tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Totodată, Sorin Moldovan a mai precizat că în prezent se află la Cluj-Napoca pentru a-şi continua activitatea pentru campania electorală. 


„Acum sunt înapoi în Cluj unde continuăm activitatea din campania electorală”, a mai anunţat Sorin Moldovan, președintele Comisiei IT din Camera Deputaților. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Sorin Moldovan:„Infrastructura digitală este domeniul în care țara noastră are cele mai bune performanțe”

Ultimele Stiri
abonare newsletter