Politică

Emil Boc: „Clujul a fost, este și va rămâne PNL. Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere economică din UE”

„Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere economică din UE, este între primele 10 orașe din UE în materie de calitate a vieții și a promovării politicilor verzi, nepoluante”, a transmis primarul Emil Boc. sâmbătă, la lansarea candidaților PNL la alegerile locale din 9 iunie.

Emil Boc, la lansarea oficială a candidaților pentru alegerile din 9 iunie/ Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro Emil Boc, la lansarea oficială a candidaților pentru alegerile din 9 iunie/ Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

 

 


Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a declarat că „Clujul a fost, este și va rămâne PNL”.

 


Edilul a anunțat că în 24 mai vor începe lucrările la primul tronson al centurii metropolitane și în următoarele 30 zile vor începe lucrările la metroul din Cluj-Napoca.

„Cluj-Napoca este orașul cu cea mai mare creștere economică din UE, este între primele 10 orașe din UE în materie de calitate a vieții și a promovării politicilor verzi, nepoluante”, a transmis Boc.


Totodată, edilul a amintit că Clujul s-a dezvoltat din punct de vedere economic, de la locul 5 în anul 2004, la locul 2 în prezent după București.

Clujul, primul după București la dezvoltarea economică, spune primarul Emil Boc / Foto: Paula Copaciu - monitorulcj.ro

„Clujenii trebuie să aibă opțiunea să rămână acasă, cea mai importantă libertate a unui cetățean român fiind libertatea de a rămâne acasă. Totul depinde de noi. Marele proiect al Clujului este dezvoltarea zonei metropolitane (…) Cea mai mare avuție a Clujului sunt tinerii, care sunt motorul de inovare, de dezvoltare, oamenii care vor pregăti viitorul Clujului”, a adăugat Emil Boc.


Sâmbătă, PNL Cluj și-a lansat candidații pentru alegerile locale din 2024, în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă.
La Casa de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca s-au prezentat în fața clujenilor actualul primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, eurodeparalamentarul Daniel Buda, viceprimarul municipiului Cluj-Napoca, Dan Tarcea, secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean, primarii principalelor orașe ale județului Cluj, consilieri locali și județeni.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc: „Am văzut mucuri de țigări pe plaja de pe malurile Someșului. Atrag atenția și celor cu animale de companie. Clujul este la un alt nivel de educație”.

Transportul viitorului! Autobuz cu hidrogen pe străzile din Cluj-Napoca. Emil Boc: „Este un deschizător de drum”

Au început lucrările la Bazinul competițional de înot din cadrul HUB-ului educațional din Borhanci. Emil Boc: „Va introduce Clujul într-un circuit de elită al natației la nivel european”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter