Politică

După mai bine de 10 ani de așteptare, Spitalul Regional Cluj prinde viață (P)

După mai bine de un deceniu de așteptare, comunitatea clujeană a sărbătorit astăzi un moment istoric: primele „semne de viață” ale Spitalului Regional de Urgență Cluj.

Ministrul Sănătății Alexandru Rafila și candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Cluj, ALexandru Cordoș. Foto: PSD Cluj Ministrul Sănătății Alexandru Rafila și candidatul PSD la președinția Consiliului Județean Cluj, ALexandru Cordoș. Foto: PSD Cluj

 

 


În prezența Ministrului Sănătății, Alexandru Rafila, astăzi, 18.05.2024, a avut loc prima excavare simbolică a acestui proiect esențial pentru Transilvania.

 


„A fost nevoie de un ministru PSD să trezească la viață proiectul Spitalului Regional de Urgență Cluj. După mai bine de 10 ani de așteptare, în ciuda tuturor provocărilor și obstacolelor întâmpinate – de la lipsa de susținere politică până la complicații birocratice și studii de fezabilitate supraevaluate – am reușit să dăm viață acestui proiect mult așteptat de clujeni.

Implicarea și dedicarea specialiștilor și politicienilor PSD au fost esențiale pentru a naviga prin complexitatea birocratică și pentru a aduce acest proiect la realitate. Această reușită este un pas crucial pentru sănătatea tuturor clujenilor și demonstrează că, atunci când există voință și dedicare, se pot realiza lucruri mărețe.


Așa cum s-a observat la nivel național, în ultimii ani, România a prosperat sub administrația PSD. Fie că vorbim despre infrastructură, despre sănătate, despre digitalizare, toate aceste modele trebuie implementate și în județul nostru, prin lideri capabili și prin proiecte special create pentru oameni. Clujul are nevoie de o administrație de stânga, căreia să îi pese cu adevărat de nevoile de dezvoltare ale comunității.

Împreună cu echipa PSD Cluj, vom continua să realizăm și să investim în proiectele esențiale pentru dezvoltarea comunității clujene, inclusiv construirea unui centru de îngrijiri paliative și modernizarea centrelor medicale aflate sub jurisdicția Consiliului Județean Cluj. De asemenea, vom implementa programe de prevenție și educație pentru sănătate, asigurând astfel accesul la servicii medicale de calitate pentru toți locuitorii din județ.


Ne dorim un Cluj modern, eficient și orientat spre viitor. Astăzi am făcut un pas important spre realizarea acestui vis, demonstrând încă o dată că PSD este partidul care aduce schimbări reale și beneficii tangibile pentru comunitatea clujeană," a concluzionat Alexandru Cordoș.

Publicat la comanda PSD Cluj, cod mandatar financiar 21240002

CITEȘTE ȘI:

Telenovela construirii Spitalului Regional de Urgență - happy end după mai bine de 10 ani (P)

abonare newsletter