Politică

Flaviu Udrea: ,,Educația în două schimburi trebuie să devină o amintire în Florești” (P)

,,Investiția în educație înseamnă investiție în viitor! Am auzit asta foarte des, în ultimii ani, din partea politicienilor de la putere. Investiția însă nu am văzut-o. Nu am văzut creșe, grădinițe sau școli noi construite de administrația Pivariu. Nu am văzut ca vreunul dintre primarii care au condus Floreștiul să facă ceva pentru copiii din comuna noastră. Am văzut însă copii obligați să învețe în mai multe schimburi, deși legea interzice acest lucru”, spune candidatul Alianței USR+ARI la primăria Florești.

 

 


,,Populația comunei a crescut continuu. În fiecare an, tot mai mulți părinți stau la cozi pentru a-și înscrie copii școlile din Florești. Și la fel de mulți caută soluții în Cluj-Napoca pentru că la noi, în cea mai mare comună din România, nu sunt suficiente locuri pentru elevii care intră în ciclul primar. 

Acest lucru trebuie să se schimbe, iar Alianța USR+ARI vine cu soluții concrete. Vom prioritiza construirea școlii de pe strada Catanelor. Avem în plan construirea a patru noi ansambluri de creșă și grădiniță, în zonele Donath, BMW-Metro, Muzeul Apei și Petuniei și a unui ansamblu educațional cu creșă, grădiniță și școală în zona Sub Cetate. De asemenea, este nevoie de un after-school public, dar și de o bibliotecă la standarde europene”, a declarat Flaviu Udrea.


,,Alianța Uniți pentru Florești a pus pe lista priorităților și sănătatea floreștenilor. Printre acestea se află Centrul de permanență medicală, care înseamnă acces la tratamente în timpul nopții, în weekend sau în zilele libere. Înseamnă că floreștenii nu trebuie să mai meargă până la Cluj–Napoca dacă au o urgență medicală. Totodată, avem nevoie să atragem medicii de familie în Florești și ne gândim deja la unele facilități pe care le-am putea oferi acestora”, mai spune candidatul USR+ARI.

Publicat la comanda Partidului Uniunea Salvați România, CMF: 21240009


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Flaviu Udrea, candidatul USR+ARI la Primăria Florești: ,,Haosul din trafic, o problemă ce poate fi rezolvată” (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter