Politică

Tișe a câștigat în 80% din localitățile județului Cluj, chiar și în comune unde n-a ieșit primar PNL

Alin Tișe a câștigat în 80% din localitățile județului Cluj, populația din aceste zone reprezentând aproximativ 93% din populația județului.

Alin Tișe, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Cluj, în timpul exercitării dreptului la vot| Foto: Oleg Ghilas - monitorulcj.ro Alin Tișe, candidat PNL la președinția Consiliului Județean Cluj, în timpul exercitării dreptului la vot| Foto: Oleg Ghilas - monitorulcj.ro

 

 


Alin Tișe (PNL) a câștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Cluj cu 120.260 de voturi (39,46%).

 


Pe locul 2 s-a aflat Oros Adrian de la ADU cu 51.691 (16,96%)

Tișe a câștigat în 80% din localitățile județului Cluj, unde populația reprezintă peste 90% din populația județului

Tișe a fost votat majoritar în 80% din localitățile din județul Cluj, chiar și în cele unde nu a ieșit primar din PNL.


Unul dintre exemple este comuna Chinteni unde a ieșit primar Suciu Magdalena (PSD) cu 53,86%. În comuna Chinteni, Alin Tișe a obținut 816 voturi, iar Oros Adrian 233.

În Poieni unde primar a ieșit Morariu Daniel de la PSD, Alin Tișe a obținut 1.032 voturi pentru un nou mandat de președinte de CJ Cluj, iar Oros Adrian 87.


Alte exemple notabile

  • Baciu (Balazs Janos- UDMR): Alin Tișe - 1.835, Adrian Oros - 839
  • Sâncraiu (Poka Andrei - UDMR): Alin Tișe - 259, Adrian Oros - 12
  • Petreștii de Jos (Teutișan Roxana - AUR): Alin Tișe - 345, Adrian Oros - 71

„Mă bucură și mă onorează încrederea acordată de clujeni. Faptul că am câștigat alegerile pentru președinția Consiliului Județean în 80% din localitățile din județ demonstrează faptul că oamenii apreciază un politician care face. Populația din aceste localități unde am câștigat reprezintă peste 93% din populația totală a județului. Cred că este mai puțin importantă culoarea sau mesajul politic, oamenii vor rezultate palpabile. Sigur, a contat și colaborarea foarte bună cu primarii din județ, cei care în multe cazuri mi-au facut cunoscute problemele cetățenilor, reușind să construim un parteneriat eficient. Cred că aici este cheia acestui rezultat, un motiv de mare satisfacție pentru mine. Mulțumirile mele merg și spre colegii din PNL, care au făcut un efort incredibil în acesta lună, au fost peste tot zi de zi!”, a declarat pentru monitorulcj.ro Alin Tișe.


Pentru Alin Tișe va fi cel de-al patrulea mandat în fruntea Consiliului Județean Cluj, după cele din 2008-2012, 2016-2020 și 2020-2024.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Clujul, pol de dezvoltare în Transilvania. Alin Tișe, președintele CJ Cluj: „În perspectivă, Clujul va avea nevoie de un al doilea aeroport”.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, despre regionalizarea României: „Cred mult în dezvoltarea Clujului, cred mult în dezvoltarea regiunii noastre, cred că România are nevoie de acestă reformă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter