Politică

Președintele PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, a fost ales prim vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Parlamentul European!

Președintele PNL Cluj, eurodeputatul Daniel Buda, a fost ales prim vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Parlamentul European.

Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL), ales Prim Vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Parlamentul European|Foto: Daniel Buda Europarlamentarul clujean Daniel Buda (PNL), ales Prim Vicepreședinte al Comisiei de Agricultură din Parlamentul European|Foto: Daniel Buda

 

 


În urma reuniunii constitutive a Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI) din Parlamentul European, liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda a fost ales prim vicepreședinte în noua legislatură.

„Doresc să le mulțumesc pe această cale colegilor din AGRI și totodată colegilor liberali din Parlamentul European pentru încrederea acordată și totodată reiterez asumarea angajamentului meu pentru sectorul agricol”, a declarat europarlamentarul clujean Daniel Buda în urma deciziei anunțate de Comisia AGRI. 


CITEȘTE ȘI: 
Peste 100 de milioane de euro, fonduri suplimentare pentru sectorul agricol. Daniel Buda: „Nevoile României au fost recunoscute de Comisia Europeană”

Europarlamentarul clujean va continua să reprezinte interesele românilor în cadrul Comisiei AGRI. De altfel, Daniel Buda își va desfășura și în acest mandat activitatea în teren, pentru a cunoaște îndeaproape dificultățile cu care se confruntă fermierii și producătorii români și europeni, pentru a identifica soluții optime.

„Având în vedere rolul important pe care îl joacă Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI) în elaborarea politicii agricole comune (PAC), nu face decât să-mi ofere oportunitatea de a reprezenta, ca și până acum, interesele agricultorilor Români și Europeni.


Voi continua și în acest mandat activitatea pe teren pentru a vă reprezenta interesele cât mai bine cu putință în cadrul comisiei. Vă mulțumesc încă o dată pentru colaborarea de până acum și sper să avem în continuare rezultate cel puțin la fel de bune!”, a declarat eurodeputatul clujean Daniel Buda. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

PPE a votat egalizarea subvențiilor între fermierii din statele membre. Buda: „O zi importantă pentru fermierii din România”

Ultimele Stiri
abonare newsletter