Politică

Ziua Imnului Naţional. Nicolae Ciucă: „Prin versurile imnului, spunem lumii că suntem un popor puternic și demn, capabil să depășească orice provocare a istoriei”

Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului Naţional.

Nicolae Ciucă, despre Ziua Imnului Naţional | Foto: Nicolae Ionel Ciucă - Facebook Nicolae Ciucă, despre Ziua Imnului Naţional | Foto: Nicolae Ionel Ciucă - Facebook

 

 


Preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, a transmis, luni, un mesaj cu ocazia Zilei Imnului Naţional.

 


El a precizat că imnul naţional este un simbol al unităţii, al curajului şi al spiritului de sacrificiu al poporului.  

„Sărbătorim Ziua Imnului Național, o zi cu profundă semnificație pentru identitatea și mândria noastră. «Deșteaptă-te române!» este chemarea la care sufletele ne tresar. Este simbol al unității, al curajului și al spiritului de sacrificiu al poporului nostru. De la Revoluția din 1848, când a fost cântat prima oară, imnul a fost de-a lungul timpului un apel mobilizator în lupta cu vitregiile vremurilor, punte între trecut și viitor. Această zi este despre unitate și speranță, despre legătura cu strămoșii noștri, care au luptat și au construit România de azi. Prin versurile imnului, spunem lumii că suntem un popor puternic și demn, capabil să depășească orice provocare a istoriei”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook. 


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Nicolae Ciucă: „Se cuvine să vorbim din nou şi cu mai multă forţă despre patriotism, despre iubirea de patrie”

Ultimele Stiri
abonare newsletter