Politică

Marcel Ciolacu a eliminat-o pe Gabriela Firea din vârful partidului. Conducerea PSD este definitivată.

Marcel Ciolacu a eliminat-o pe Gabriela Firea din vârful partidului, punând în funcții cheie doar oamenii cei mai apropiați lui.

| Foto: Gabriela Firea - Facebook | Foto: Gabriela Firea - Facebook

 

 


După anunțul făcut marți, 20 august, de Marcel Ciolacu privind intrarea sa în cursa pentru Palatul Cotroceni, la Congresul PSD, programat să aibă loc sâmbătă, 24 august, ar urma să fie anunțate unele schimbări la nivelul partidului condus de prim-ministru.

 


Marcel Ciolacu a eliminat-o pe Gabriela Firea din vârful partidului, punând în funcții cheie doar oamenii cei mai apropiați lui. Conducerea partidului este definitivată, înaintea votului de la congresul de sâmbătă, scrie PRESShub care citează aktual24.ro

Astfel, prim-vicepreședinți vor fi Sorin Grindeanu și Daniel Băluță. Băluță ia locul Gabrielei Firea, care nu mai apare deloc în structura de conducere centrală a partidului.


Ciolacu și-a impus și câțiva apropiați ca vicepreședinți: Florin Jianu, Gheorghe Șoldan, Victoria Stoiciu, Marian Neacșu.

Rivalul lui Ciolacu, Paul Stănescu, rămâne secretar general, însă Ciolacu îl va trimite ca secretar general adjunct pe Rareș Hopinca, cunoscut în presă drept „nepotul lui Ciolacu”, au declarat surse din PSD pentru aktual24.ro.


Firea spera să se regăsească pe lista lui Ciolacu

Prim-vicepreședintele PSD Gabriela Firea a anunțat pe 9 august că speră să se regăsească și în viitoarea conducere a partidului rezultată după Congresul din 24 august. Firea a ținut să-i aducă aminte lui Ciolacu, care nu ar dori-o în echipa sa, că și ea a fost în grupul anti-Dragnea.

Citește continuarea articolului pe PRESShub.ro


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Victor Negrescu este propunerea premierului Ciolacu pentru funcția de comisar. Nicolae Ciucă: „Desemnarea unui comisar european nu este atributul unui singur om, fie el și prim-ministru”

Marcel Ciolacu și-a anunţat candidatura la prezidenţiale: „Ţara are nevoie de un preşedinte căruia îi pasă de toţi românii”

abonare newsletter