Politică

PSD Cluj, campanie de susținere a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale: „Calea sigură pentru România”

PSD Cluj a lansat campania de susținere a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale: „Calea sigură pentru România”.

PSD Cluj a lansat campania de susținere a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale| Foto: Laura Elena Pop Chiorean - Facebook PSD Cluj a lansat campania de susținere a candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale| Foto: Laura Elena Pop Chiorean - Facebook

 

 


 

Sub sloganul „Calea sigură pentru România”, miercuri, 11 septembrie, la ora 9:00, PSD Cluj a dat oficial startul campaniei de strângere de semnături pentru susținerea candidaturii lui Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale din acest an. Acest demers marchează începutul campaniei naționale menite să reafirme încrederea în stabilitate, progres și guvernare responsabilă.


 

După ce a demonstrat în repetate rânduri că poate gestiona eficient crizele care au afectat România, Partidul Social Democrat știe că țara noastră are nevoie acum, mai mult ca oricând, de o conducere cu adevărat puternică și vizionară. România se află la un punct de cotitură, iar provocările multiple, atât interne, cât și externe, necesită soluții clare și ferme. Cu o experiență solidă și un angajament neclintit față de cetățeni, PSD este singura forță politică aptă să ofere direcția și leadershipul necesar pentru a asigura un viitor prosper și sigur pentru toți românii.


„PSD este partidul care a demonstrat în mod repetat că poate aduce rezultate concrete și că oferă o guvernare competentă. Marcel Ciolacu este omul potrivit pentru a continua acest drum și pentru a conduce România pe o cale sigură. El are o viziune pe termen lung, o viziune pentru o Românie puternică, respectată pe plan internațional și prosperă în interior”, a declarat Alexandru Cordoș, secretar executiv PSD Cluj.

Campania „Calea sigură pentru România” a fost lansată simultan în toate județele țării, având ca obiectiv principal mobilizarea cetățenilor în sprijinul unei guvernări care oferă stabilitate, progres economic și echitate socială. Cu un plan bine definit, ce include modernizarea infrastructurii, sprijinirea antreprenoriatului românesc și protejarea resurselor naturale, PSD își propune să conducă România către un viitor sigur și prosper.


„Astăzi am vrut să marcăm lansarea candidaturii la președinție a domnului Ciolacu. Mi se pare o alegere potrivită pentru România, deoarece avem nevoie de stabilitate. A demonstrat acest lucru în calitate de prim-ministru. Cred că experiența pe care a dobândit-o în ultimii ani de zile îl recomandă pentru poziția de președinte. Sunt foarte optimist în acest moment. Cetățenii pun întrebări, sunt mulțumiți de administrația domnului Marcel Ciolacu în calitate de prim-ministru. Este un prim pas pentru a câștiga alegerile prezidențiale”, a declarat prim-vicepreședintele PSD Cluj, Remus Lăpușan.

În cadrul campaniei, PSD Cluj invită toți cetățenii să se alăture acestui demers esențial pentru viitorul țării. Cortul pentru strângerea de semnături este amplasat pe Bulevardul Eroilor, nr. 2-4, iar toți cei care doresc să își arate sprijinul pentru Marcel Ciolacu sunt invitați să treacă pe la cort pentru a semna și pentru a interacționa direct cu membrii echipei PSD. În plus, simpatizanții și vizitatorii vor avea ocazia să discute despre programul detaliat de dezvoltare propus de candidatul nostru, un plan ambițios care urmărește consolidarea economiei, creșterea bunăstării cetățenilor și modernizarea întregii infrastructuri naționale.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Marcel Ciolacu, reales în funcția de președinte al PSD. Are susținerea partidului pentru prezidențiale.

Marcel Ciolacu la congresul PSD: „Trebuie să atragem investiţii mari”

Ultimele Stiri
abonare newsletter