Politică

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu trădează partidul și va vota investirea Guvernului Orban

Aleasă, în 2016, deputat de Cluj pe listele PSD, alături de Horia Nasra şi Cornel Itu, Cristina Burciu a anunțat, miercuri, că va vota pentru investirea Guvernului Orban.

Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu trădează partidul și va vota investirea Guvernului Orban, sursă foto: Facebook Cristina Burciu Deputatul PSD de Cluj Cristina Burciu trădează partidul și va vota investirea Guvernului Orban, sursă foto: Facebook Cristina Burciu

Burciu susține că România „nu își permite să intre într-o criză guvernamentală” și că, indiferent de afilierea politică, obiectivul ei este să asigure un echilibru țării, dar și un buget de stat pentru anul viitor.

„Dincolo de culoarea politică a unui parlamentar, obiectivul oricărui ales este acela de a se asigura că acțiunile sale politice generează efecte pozitive pentru cetățeni, și nu invers. Vreau ca România să intre într-o zonă de stabilitate, vreau să nu fie pusă în pericol plata salariilor la finalul anului, pentru care e necesară rectificarea bugetară, vreau ca ratele bancare ale românilor să se mențină la un nivel rezonabil și cursul de schimb să rămână în echilibru, vreau ca România să aibă buget de stat pentru anul viitor. Toate aceste lucruri nu se pot petrece câtă vreme România nu are un Guvern în funcție”, a precizat deputatul PSD.


„Am decis să susțin învestirea în funcție a Guvernului propus de Ludovic Orban, pentru că România nu își poate permite să intre într-o criză guvernamentală. Un astfel de caz ar însemna ca situația fiecărui român să fie afectată de instabilitatea generată de neînvestirea unui nou Guvern”, a mai punctat Cristina Burciu, într-o postare pe pagina ei de Facebook.

Consemnăm, astfel, o nouă „trădare” la nivelul PSD Cluj. Vă reamintim că, în pragul moțiunii de cenzură, deputații Horia Nasra și Cătălin Itu au plecat și au revenit ulterior în PSD, via Pro România, totul într-o singură săptămână.

abonare newsletter