Politică

BEx al PNL a votat excluderea lui Ludovic Orban din partid

Biroul Executiv al PNL a decis, vineri, să propună excluderea lui Ludovic Orban din partid, conform unor surse.

 

 


Decizia a fost luată cu 31 de voturi pentru excludere, două împotrivă şi două abțineri. Propunerea BEx urmează să fie înaintată Consiliului Naţional al PNL.

Lui Ludovic Orban i s-a reproșat că a încălcat statutul și codul etic al partidului. Dan Vîlceanu i-ar fi transmis lui Ludovic Orban că de mult trebuia să fie exclus din partid. 


Fostul preşedinte al PNL Ludovic Orban s-a arătat, vineri, „onorat” de decizia BEx care a propus excluderea sa din partid, precizând că acest lucru demonstrează că nu are nicio legătură cu „nenorocirile” făcute de Klaus Iohannis şi „gaşca demolatoare”.

„Sunt victima unei găşti demolatoare care a luat o decizie absurdă. În loc să plece ei de la conducerea partidului sau să se excludă pe ei pentru ceea ce au făcut, au formulat excluderea mea din PNL. De ce spun că sunt onorat? pentru că acest lucru demonstrează clar că eu nu am absolut nicio legătură cu toate nenorocirile care au fost făcute de Iohannis şi de gaşca demolatoare după data de 1 iunie. Aici e vorba de aruncarea României în criză, lăsarea românilor fără apărare în momente de criză sanitară, economică, în momente extrem de dificile”, a declarat Orban la finalul ședinței.

CITEȘTE ȘI:

Ludovic Orban pleacă din PNL: „Practic, PNL nu mai există. Gaşca demolatoare a trădat interesele românilor”

Ultimele Stiri
abonare newsletter