Sănătate

Copil de 19 luni, trimis acasă cu clavicula ruptă de medicii din Aiud! Familia a ajuns la Cluj, unde a fost identificată fractura

Un copil de un an și 7 luni a fost trimis acasă de către medicii din Aiud, deși avea o claviculă ruptă. Familia a adus copilul la medicii din Cluj.

Copil cu clavicula ruptă, trimis acasă de medicii din Aiud / Foto: depositphotos.com Copil cu clavicula ruptă, trimis acasă de medicii din Aiud / Foto: depositphotos.com

 


Un copil de 19 luni a fost trimis acasă de medicii de la spitalul din Aiud, deși avea clavicula ruptă. Acesta a primit recomandarea să i se dea nurofen, potrivit defapt.ro, care citează Aiud Info.


 

Familia a ajuns ulterior la un spital din Cluj, unde copilului i s-a făcut o radiografie care a arătat că are, de fapt, o fractură.


Potrivit sursei citate, în urmă cu o lună a avut loc un caz similar, la Urgențe în Alba Iulia. Acolo medicii nu și-ar fi dat seama că o fetiță de cinci ani are mâna ruptă și i-au recomandat un unguent. De această dată, familia s-a dus la Sibiu cu fetița, unde a fost identificată fractura.

Citește mai multe pe defapt.ro.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Accident mortal. O mașină a intrat într-o țeavă de gaz, în Mihai Viteazu (Cluj)! UPDATE: Șoferul a murit

O familie cu doi copii are nevoie de 10.000 lei ca să trăiască DECENT în România. Salariul minim net e 2.079 de lei!

abonare newsletter