Sănătate

Care sunt cele mai sănătoase mezeluri? Mihaela Bilic face dezvăluiri: „Carnea respectivă a fost amestecată cu…”

Nutriționistul Mihaela Bilic a dat câteva exemple de mezeluri drept răspuns atunci când i-a fost adresată întrebarea: „Care mezeluri sunt cel mai sănătoase?”

Care sunt cele mai sănătoase mezeluri. Explicațiile nutriționiștilor. Care sunt cele mai sănătoase mezeluri. Explicațiile nutriționiștilor.

 

 


Mezelurile sunt produse, de obicei, din carne procesată. Ele pot conține și cantități ridicate de sare, grăsimi saturate și aditivi alimentari, care pot fi dăunătoare în timp. Aici putem vorbi de salamuri, cârnați, șuncă, bacon și alte produse alimentare. Dar cât sunt de sănătoase pentru consum? Medicul specialist în nutriție Mihaela Bilic a explicat care sunt cele mai bune mezeluri de pe piață!

 

Care sunt cele mai sănătoase mezeluri?

Românii adoră să consume mezeluri în cantități mari, mai ales în prima parte a zilei, la micul dejun. Cine poate refuza un sandwich cu salam ori șuncă presată? Totuși, atunci când cumpărați mezeluri, trebuie să le alegeți pe cele mai proaspete şi mai puţin dăunătoare pentru organism. S-a dovedit că în cazul unui consum excesiv de carne procesată poate crește riscul de boli cronice, cum ar fi cancerul colorectal, bolile cardiovasculare și diabetul de tip 2.


Mihaela Bilic vine cu sfaturi prețioase: Cu toate acestea, Mihaela Bilic recomandă să… Citește aici continuarea. Mihaela Bilic a dezvăluit care sunt cele mai sănătoase mezeluri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Ce este dieta carpato-danubiană? Este recomandată în cazul obezităţii şi diabetului.

abonare newsletter