Sănătate

Ce trebuie să mănânci pentru a străluci mereu. Alimentele care te fac să arăți tânăr.

Pentru a avea un aspect tânăr și sănătos este foarte important ce alimente consumăm.

Alimentele care te fac să arăți mereu tânăr.  Sursă foto: Pixabay.com Alimentele care te fac să arăți mereu tânăr. Sursă foto: Pixabay.com

 

 


Pentru a avea un aspect tânăr și sănătos este foarte important ce alimente consumăm. Chiar dacă există produse cosmetice și tratamente de înfrumusețare, alimentația este definitorie pentru ca tu să strălucești mereu. 
 

PEȘTELE 
Peștele este bogat în omega-3, care contribuie la menținerea elasticității pielii și reduce inflamația. Mai mult, hidratează pielea și îi conferă un aspect tânăr și sănătos. 
 


FRUCTE ȘI LEGUME BOGATE ÎN ANTIOXIDANȚI
Fructele de pădure, spanacul, morcovii și citricele contribuie la reducerea ridurilor și protejează pielea împotriva expunerii la soare. Pe lângă energia care vine la „pachet”, fructele și legumele bogate în antioxidanți sunt recomandate la orice dietă. 

CITEȘTE ȘI: 


Băutura care îți oferă mai multă energie decât cafeaua sau energizantul. Combate cancerul de piele.
 

NUCI ȘI SEMINȚE 
Nucile și semințele sunt surse de acizi grași sănătoși, minerale și vitamine. Vitamina E din nuci are priorități antioxidanțe și ajută la combaterea îmbătrânirii pielii. 
 

CEAIUL VERDE 
Pe lângă apa pe care o bem, ceaiul verde este un „prieten” care vine în sprijinul hidratării pielii din interior. Mai mult, ceaiul verde conține antioxidanți numiți polifenoli, care pot proteja pielea de daunele cauzate de radiațiile UV.


Trebuie să faci eforturi susținute pentru a avea un aspect tânăr și sănătos, iar alimentația este una dintre cele mai importante. De asemenea, mâncarea sănătoasă contribuie la prevenirea unor boli grave, de la obezitate și diabetul zaharat la patologii cardiovasculare. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Cele 2 alimente ieftine cu care Nicoleta Luciu a slăbit 35 de kilograme în 2 luni

Ultimele Stiri
abonare newsletter