Sănătate

De ce nu e bine să-ți depozitezi hainele în dulapurile de la hoteluri. Un medic vine cu explicații clare

Într-un clip care a adunat aproape 400.000 de vizualizări, Dr. Jason Singh (@drjaysonisfresh) a întrebat unde tind oamenii să își depoziteze hainele atunci când își despachetează valizele.

De ce nu e bine să-ți depozitezi hainele în dulapurile de la hoteluri. Un medic vine cu explicații clare De ce nu e bine să-ți depozitezi hainele în dulapurile de la hoteluri. Un medic vine cu explicații clare

 

 


Aceștia au reacționat rapid, sugerând comodele și dulapurile ce le sunt la îndemână. Cu toate acestea, Dr. Singh a sugerat să se evite depozitarea hainelor în dulapurile de hotel: „Comodele de hotel, în special cele din lemn sau cele care au îmbinări și crăpături, reprezintă un risc de infestare cu ploșnițe”, a spus el.

 


Recomandarea specialiștilor

Pentru a evita toate aceste probleme, se recomandă să folosești pungi de plastic sau saci de protecție pentru haine, să le păstrezi în bagaje cât mai mult posibil și să inspectezi dulapurile înainte de a le folosi.

„Un loc bun mai este și baia, deoarece există foarte puține crăpături în care s-ar putea ascunde ploșnițele”, a încheiat Kopelman.


Vezi AICI care este cel mai sigur loc în care să-ți pui hainele la hotel!

CITEȘTE ȘI:

Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider. Trucul a devenit viral pe internet.

Ultimele Stiri
abonare newsletter