Sănătate

Cum îți alegi produsele de protecție solară vara aceasta (P)

SPF 15 sau 50? Doar pe plajă sau zi de zi? Mai aplic cremă dacă e înnorat? Pentru că protecția solară nu e negociabilă, te ajutăm să-ți răspunzi la întrebări și să alegi exact ce ai nevoie peste a trece peste vară cu o piele sănătoasă. Ne inspiră Gerovital Sun, gama completă ce conține opțiuni pentru orice tip de piele.

Regula cea mai importantă e aplicarea zilnică a unei creme cu factorului de protecție solară (SPF) fără să conteze că ești la mare sau e o zi normală de muncă. Alegerea acesteia depinde de tipul tău și de durata expunerii la soare. Dacă ai pielea deschisă la culoare și sensibilă, ar trebui să optezi pentru produse cu SPF ridicat, precum Gerovital Sun Cremă Protecție Solară SPF 50. Aceasta oferă protecție ridicată UVA/UVB datorită filtrelor minerale și organice și previne îmbătrânirea prematură a pielii. Pentru cei care preferă o formulă mai ușoară și răcoritoare, spuma cu protecție solară este soluția perfectă, căci se absoarbe rapid, fără a lăsa un efect gras, și oferă o senzație plăcută de prospețime în zilele toride. Persoanele cu pigment mai închis pot folosi produse cu FPS mediu, cum ar fi SPF 15 sau 20. Aplică produsul cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare și reaplică frecvent, chiar dacă este timp înnorat, mai ales după baie, transpirație sau ștergerea cu prosopul.

Cei mici au pielea foarte sensibilă, așa că necesită o grijă sporită, iar Loțiunea pentru Copii este alegerea ideală pentru protecția ridicată împotriva arsurilor, având SPF 50. Nu conține parfum, ceea ce o face potrivită pentru pielea delicată, și este rezistentă la apă, așa că nu va trebui să îți faci griji dacă puiul tău sare în  piscină. Formula sa ușor uleioasă se absoarbe rapid, lăsând pielea hidratată și protejată fără senzația de exces de ulei.

Protecția pielii nu este negociabilă, însă știm că-ți dorești și un bronz care să impresioneze. Gerovital Sun Ulei Bronzant SPF 15  îți vine în ajutor. Acest ulei intensifică bronzul natural și protejează împotriva razelor UVA/UVB, fiind ideal pentru pielea deja bronzată. Formula sa unică îmbogățită cu ulei de măsline și betacaroten natural asigură un bronz frumos și uniform. În cazul în care zilele de plajă nu au fost suficiente, Crema Autobronzantă Sun poate fi oricând asul tău din mânecă.

După o zi petrecută la soare, este important să-ți calmezi și hidratezi pielea cu o loțiune care liniștește, răcorește și menține elasticitatea pielii, datorită ingredientelor precum D-Pantenol și extract de Boswellia Serrata. Pentru a reda vigoare pielii, poți folosi un gel răcoritor, iar dacă arsurile solare îți dau bătăi de cap, optează pentru o loțiune calmantă


Chiar și cei care aleg să își petreacă vara la munte au nevoie de protecție, așa că Gerovital Sun Cremă Alpin este indispensabilă. Aceasta protejează pielea împotriva soarelui, frigului și vântului, fiind potrivită pentru toate anotimpurile. Formula sa specială îngrijește pielea expusă la condiții extreme, menținând-o sănătoasă și hidratată.

Indiferent de planurile pe care le ai, asigură-te că alegi produsele potrivite pentru tipul tău de piele și pentru activitățile pe care le desfășori, astfel încât să te bucuri de soare în siguranță și fără griji. 

Ultimele Stiri
abonare newsletter