Sănătate

A vrut să fie curată până în ziua nunții, dar ceea ce a aflat partenerul ei a fost un șoc! Ce a găsit bărbatul pe corpul soției sale.

Stephanie Muller și-a păstrat virginitatea până în noaptea nunții, dar luna de miere a adus o revelație șocantă pentru soțul ei.

A vrut să fie curată până în ziua nunții, dar ceea ce a aflat partenerul ei a fost un șoc! Ce a găsit bărbatul pe corpul soției sale. A vrut să fie curată până în ziua nunții, dar ceea ce a aflat partenerul ei a fost un șoc! Ce a găsit bărbatul pe corpul soției sale.

 

 


Stephanie Muller, o tânără din New York, și-a păstrat puritatea până în noaptea nunții. Însă, ceea ce ar fi trebuit să fie începutul unui capitol plin de iubire și intimitate, s-a transformat într-o adevărată provocare pentru tinerii căsătoriți.

 


Relații amoroase în noaptea nunții

Stephanie și Andrew, în vârstă de 31 de ani, s-au cunoscut în biserică și au simțit imediat o conexiune specială. Tânărul cuplu a decis să urmeze calea tradițională, hotărând să-și păstreze virginitatea până în noaptea nunții. Însă, în luna de miere, cei doi au avut parte de o experiență neprevăzută și șocantă.

După o ceremonie de nuntă ca-n povești, Stephanie și Andrew au plecat în luna de miere cu așteptări mari pentru viața lor intimă. Însă, primele încercări de a consuma căsătoria au fost întâmpinate cu dificultăți.


„La începutul lunii noastre de miere întâmpinam dificultăți în a face amor, dar ne-am gândit că va dura puțin până când vom fi destul de confortabili unul cu altul”, a povestit Stephanie pentru The Sun.

Vezi AICI ce a pățit tânăra.

CITEȘTE ȘI:

O boală rară și potențial fatală face ravagii. Experții avertizează că oricine poate fi în pericol

Ultimele Stiri
abonare newsletter