Sănătate

Ce se întâmplă dacă ceri cartofi proaspeți de la McDonald’s? Un angajat al lanțului de fast-food te va surprinde cu răspunsul său

Deși cartofii prăjiți de la McDonald's sunt renumiți pentru gustul și textura lor, procesul din spatele servirii cartofilor „proaspeți” poate să nu îndeplinească întotdeauna așteptările clienților.

Ce se întâmplă dacă ceri cartofi proaspeți de la McDonald’s? Un angajat al lanțului de fast-food te va surprinde cu răspunsul său Ce se întâmplă dacă ceri cartofi proaspeți de la McDonald’s? Un angajat al lanțului de fast-food te va surprinde cu răspunsul său

 

 


Cu toții am trecut prin asta: îți dorești o gustare rapidă și vrei o porție de cartofi prăjiți fierbinți și crocanți de la McDonald’s. 

 


Cu toate acestea, ceea ce se întâmplă în spatele tejghelei când ceri cartofi proaspeți te-ar putea surprinde.

Adevărul despre cartofii de la McDonald’s

TikTok și alte platforme de socializare au expus recent unele practici mai puțin proaspete ale gigantului fast-food. Recent, TikTok a devenit un punct fierbinte pentru lucrătorii din industria fast-food care dezvăluie secretele din interior. Una dintre aceste dezvăluiri vine de la un angajat McDonald’s care a arătat ce se întâmplă când clienții cer cartofi proaspeți. 


Vezi AICI ce face!

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Tot mai mulți tineri români fac infarct. Medic cardiolog: „Băgăm un fast-food în timp ce ne uităm pe Tiktok. Wow, ce viață!”

O ofertă specială a unui fast-food a creat „panică” în rândul locuitorilor din Blaj. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter