Sănătate

Rutina de îngrijire a unui bărbat activ: Performanță pe toată linia (P)

Un bărbat activ are nevoie de produse de îngrijire eficiente, multifuncționale și cu ingrediente de calitate. Deloc surprinzător, bărbații sunt mult mai atenți la banii pe care îi vor cheltui în această direcție, pentru că urmăresc un echilibru perfect între calitate și investiție.

Din fericire, există Gerovital Men, gama de produse destinate bărbaților din portofoliul companiei Farmec, care oferă „Performanță pe toată linia”. De la dușul de dimineață până la ultimele detalii înainte de a ieși pe ușă, iată cum poate arăta rutina pentru un bărbat ce are nevoie să rămână în formă toată ziua:

Începutul zilei trebuie să fie energizant, iar Gerovital Men oferă mai multe opțiuni pentru a te simți în formă maximă. Gelul de duș Total Control 3 în 1 este perfect pentru curățarea rapidă și eficientă a feței, corpului și părului, datorită complexului de minerale care asigură hidratare și protecție împotriva stresului și poluării zilnice. Parfumul său masculin, cu note de grapefruit, lămâie și bergamotă, oferă o prospețime de lungă durată.


Pentru fermitate și vitalitate, gelul de duș Ambitious 3 în 1 este alegerea ideală. Cu extract de ceai verde și panthenol, acest gel cu textură ușoară curăță profund, pregătind pielea și părul pentru toate provocările. Pentru zilele toride, gelul de duș revigorant 3 în 1, cu extract ecocertificat de rodie și menthol, răcorește și energizează simțurile, oferind o piele hidratată și plină de vitalitate.

Pe lângă o curățare în profunzime, părul și scalpul pot necesita un tratament special. Șamponul antimătreață este ideal pentru reglarea secreției de sebum, limitând dermatita seboreică și calmând iritațiile. Căderea părului e o problemă complexă, iar prevenția e un pas vital în încetinirea procesului. Pentru cei ce se confruntă cu aceste situații, șamponul anticădere stimulează creșterea sănătoasă a părului prin complexul Procapil, îmbunătățind metabolismul celular și fortificând rădăcina firului de păr. În completarea sa, un tratament intensiv cu fiole anticădere, cu Redensyl și Glicină, oferă o soluție eficientă pentru stoparea căderii părului și stimularea creșterii acestuia, fiind eficient și în combaterea aspectului de păr gras.


Rutina bărbieritului, pentru bărbații care nu preferă barba, poate fi neplăcută dacă nu au la îndemână produsele potrivite. Totuși, tot mai mulți bărbați preferă barba, acesta fiind un trend ce s-a impus în ultimii ani. Chiar și pentru domnii cu barbă, există zone ce trebuie corectate aproape la fel de des precum în cazul celor care preferă bărbieritul zilnic. Spuma de ras cu mentol oferă prospețime și confort, prevenind iritațiile. După bărbierit, balsamul după ras cu acid hialuronic hidratează intens și calmează pielea, oferind un efect antirid și lăsând pielea catifelată. Pentru o senzație de prospețime, loțiunea după ras cu mentol revigorează și îngrijește pielea proaspăt bărbierită, tonifiind și netezind textura pielii. Absolut necesar pentru a aranja firele rebele este uleiul pentru barbă, care hidratează și facilitează netezirea acesteia. 

Mitul că bărbații câștigă prestanță pe măsură ce îmbătrânesc e demult istorie. Pentru ca tot efortul de îngrijire să nu fie atenuat, Gerovital Men a creat crema antirid concepută special pentru bărbați. Aceasta reduce semnele de oboseală, restabilind tonusul pielii și oferind un aspect revitalizat. Tenul merită o investiție pe termen lung, așa că un tratament intensiv de 10 zile cu fiole cu acid hialuronic 5% este absolut necesar pentru preveni îmbătrânirea prematură. 


Încheie rutina cu un deodorant care oferă protecție și prospețime de lungă durată. Acum poți păși încrezător pe ușă, căci produselor din gama Gerovital Men îți vor susține performanța.

 

abonare newsletter