Sănătate

Patru cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O nouă zi cu peste 200 de noi îmbolnăviri în toată ţara

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat în ultimele 24 de ore patru noi cazuri de coronavirus în judeţul Cluj.

Patru cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O nouă zi cu peste 200 de noi îmbolnăviri în toată ţara Patru cazuri noi de CORONAVIRUS la Cluj. O nouă zi cu peste 200 de noi îmbolnăviri în toată ţara

Până astăzi, 25 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.283 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 11.630 au fost declarate vindecate și externate. Numărul persoanelor infectate cu coronavirus în Cluj a ajuns la 542.

Totodată, până acum, 1193 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt și Ilfov, au decedat.


De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 177 de pacienți.

abonare newsletter